Kol kas vykdomi tik greideriavimo darbai

Kol kas vykdomi tik greideriavimo darbai /

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė, gyvenanti III Antakalnio kaime, atkreipė dėmesį į žvyrkelių būklę. Jie pradėti greideriuoti, bet nepažvyruojami, tad mano, jog efektas bus trumpalaikis.

Moteris tikino, kad kreipėsi į rajono vadovus ir jų teiravosi, kodėl skiriama mažai lėšų šiems darbams. Jos klausimas esą buvo peradresuotas seniūnijai.

Tačiau, moters manymu, ką seniūnija gali padaryti, jei stinga lėšų. Teiravosi, ką į tai galėtų pasakyti rajono vadovai. Ar nebus situacija dėl žvyruotų kelių būklės prastesnė nei ankstesniais metais, ar užteks pinigų kaimo kelių priežiūrai.

Ukmergės rajono savivaldybės Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vyriausiasis specialistas Vygintas Dubauskas patikino, kad iki šios savaitės rajono savivaldybės taryboje dar nebuvo patvirtintas Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšomis finansuojamas objektų sąrašas bei nepaskirstytos lėšos seniūnijoms 2021 metų kelių tvarkymo darbams.

Taip pat informavo, kad seniūnijos pagal galiojančias sutartis negali vykdyti žvyrduobių ir asfaltbetonio duobių užtaisymo darbų. Gali būti vykdomi tik greideriavimo darbai, kurie yra finansuojami iš savivaldybės biudžeto lėšų.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *