Šaligatviams valyti trūksta darbo rankų

Šaligatviams valyti trūksta darbo rankų /

Ukmergiškis išsakė pastebėjimus, kad Vytauto gatvėje, valant šaligatvius, liko nuskriausta viena pusė.

Anot jo, ten kur lyginiai namai, šaligatvis nuvalytas plačiai ir pabarstytas, o neporinių namų pusėje – tik siauras takelis ir nepabarstyta. Jis sakė  nežinantis, ar taip yra visu keliu einant nuo miesto centro iki ligoninės, bet pradžioje kelio ir ypač ties sankirta su Utenos gatve praėjimas pėstiesiems nepatogus.

Tokia pati problema ir P. Cvirkos gatvėje bei kitose.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė paaiškino, kad šaligatvių priežiūros paslaugos žiemos sezonu išpirktos ne visoms gatvėms – tik miesto centre. Ji patikino, kad Vytauto gatvėje valomi šaligatviai abiejose gatvės pusėse. „Gal dėl didelio sniego kiekio ne taip kokybiškai. Nuvalome taip, kad žmonės galėtų praeiti“, – sakė ji.

Ten, kur daugiau privačių namų, įmonių, paslaugos neišpirktos, čia šaligatvius prižiūri seniūnija savo jėgomis. Ankstesniais metais to pakakdavo, nes sniego tiek daug nebūdavo. Niekas nenumatė, kad bus tokia permaininga ir gili žiema, o šiemet ir atidirbančiųjų už pašalpas nėra. Jų tikimasi sulaukti, laisvėjant karantino sąlygoms. Seniūnė apgailestavo, kad taupant biudžeto lėšas, nenupirktos paslaugos mažesnėse gatvėse, ir atsiprašė žmonių už nepatogumus. Tarp tokių patenka ir P. Cvirkos gatvė.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *