Keliuose padaugėjo eismo įvykių

Keliuose padaugėjo eismo įvykių /

Pasnigus ir pašalus Ukmergės rajono keliuose įvyko nemažai eismo įvykių.

Sausio 8 d., apie 4 val., kelyje Kaunas–Zarasai–Daugpilis, Deltuvos seniūnijoje, nuo kelio į griovį nuslydo sunkvežimis „Mercedes- Benz“ su priekaba. Manoma, kad vairuotojas neatsižvelgė į meteorologines sąlygas, esant slidžiai ir sniegu padengtai kelio dangai. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas sunkvežimis ir priekaba.

Tą patį rytą įvyko dar keli eismo įvykiai. Apie 7 val. automobilio „Ford“ vairuotojas kelio Ukmergė–Molėtai 9-ame kilometre kliudė stirną. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, automobilis nežymiai apgadintas.

Apie 9 val. Statikų kaime automobilis „Scania“ kliudė elektros apskaitos spintą.

Apie 11 val. važiuojant link Panevėžio dėl prastų oro sąlygų vairuotoja nesuvaldė automobilio BMW, atsitrenkė į atitvarus ir nuvažiavo nuo kelio.

Tą pačią dieną kelyje link Molėtų nuo kelio nuvažiavo automobilis „Audi“. Jis taip pat tapo nevaldomas dėl slidžios kelio dangos ir sniego. Mašiną vadavo į nelaimės vietą atskubėję gelbėtojai.

 Apie 17 val. autostradoje, ties 68 kilometru, nuo slidaus kelio į griovį nuvažiavo „Opel“ markės automobilis. Laimei, ir šio įvykio metu niekas nenukentėjo.

Sausio 9 d., apie 13 val., Deltuvos seniūnijoje, Tatkūnų kaime, „Ford“ vairuotojas, apvažiuodamas ant keliuko sukastą sniego krūvą, suko per pasėlių lauką. Tačiau jame gulėjo akėčios, į kurias buvo apgadinta automobilio padanga. Pranešėjui ir ūkininkui, teigiančiam, kad buvo sumindyti jo pasėliai, ginčą pasiūlyta aiškintis teisme.

Sausio 10-osios rytą netoli Rakaučiznos kaimo ant važiuojamosios dalies buvo nuvirtęs medis.  Į jo šakas savo automobilį „VW Passat“ apgadino kliūtį bandęs aplenkti  vairuotojas.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *