Pasiūlė mokytoją apdovanoti

Pasiūlė mokytoją apdovanoti /

Mūsų skaitytoja Stasė pasiūlė, kad būtų apdovanota Želvos gimnazijos mokytoja, kurios dėka ši gimnazija paskelbta kaip geriausiai lietuvių kalbos išmokiusi mokykla šalyje. Mano, kad mokytoja tikrai to verta.

Neseniai „Ukmergės žiniose“ rašėme, kad Ukmergės rajono Želvos gimnazistų rezultatai laikant lietuvių kalbos egzaminą – patys geriausi šalyje. Apie tai skelbė žurnalas „Reitingai“, kuris aiškinosi, kuriose šalies mokyklose abiturientai egzaminus laikė prasčiausiai, o kuriose – geriausiai.

Tarp geriausiai lietuvių kalbos išmokiusių mokyklų buvo išskirta Želvos gimnazija. Paaiškėjo, kad jos rezultatai laikant šį egzaminą – patys geriausi šalyje.

Pernai Želvos gimnaziją baigė 12 abiturientų. Iš jų 6 laikė valstybinį lietuvių kalbos egzaminą. Visi išlaikė labai aukštais balais nuo 63 iki 88. Vidurkis siekė net 79 balus. O tai ir lėmė pirmą vietą šalyje.

Mokinius lietuvių kalbos moko Romualda Stražinskienė.

Rajono savivaldybės Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas sakė, kad mintis pagerbti mokytoją yra tikrai puiki. Apie tai būtinai pagalvos ir ras būdą, kaip deramai įvertinti pedagogę. Nors pripažino apie tuos reitingus turintis savo nuomonę, tikino, jog šiuokart mokytoja tikrai verta pagarbos.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *