Krūtų priežiūra po didinimo operacijos

Krūtų priežiūra po didinimo operacijos /

Kai krūtų dydis, forma netenkina, tą visuomet išspręsti gali padėti plastikos chirurgas. Krūtų didinimas implantais gali padėti ne tik atsikratyti kompleksų, bet ir leisti džiaugtis nepriekaištingomis kūno formomis bei didesniu pasitikėjimu savimi.

Atlikus krūtų didinimo operacija, reikia nepamiršti, jog reikalinga ir teisinga jų priežiūra. Svarbu domėtis implantų galiojimo laiku, įvairiomis rizikomis ir kitai faktoriais tam, kad pavyktų apsisaugoti nuo nemalonių patirčių. Taigi, ką svarbu žinoti, kai krūtų didinimas implantais jau atliktas?

Implantų galiojimo laikas

Būtų netikslinga sakyti, jog krūtų implantai turi kokį nors nustatytą galiojimo laiką, tačiau jie taip pat nėra amžini. Nors jie tarnauja tikrai labai daug metų, visgi juos pakeisti gali tekti. Kitaip sakant, nusiteikus krūtų didinimo operacijai, reikia nusiteikti ir tam, kad ateityje ją teks pakartoti.

 

Šiuolaikiniai implantai yra tikrai saugūs ir kuo toliau tuo saugesni jie tampa. Bet kokiu atveju kuo ilgiau implantai yra nešiojami, tuo didesnė tikimybė atsiranda, jog jie įplyš. Tokiu atveju implantus reikia keisti nedelsiant. Kitais atvejais, kai nepasireiškia jokie simptomai, ryžtis implantų keitimo operacijai rekomenduojama praėjus daugmaž 10-15 metų nuo krūtų didinimo operacijos. Jeigu kyla kokių klausimų visuomet rekomenduojame kreiptis į ilgametę patirtį turintį plastikos chirurgą G. Karalevičiu – www.plastikoschirurgas.lt.

Kodėl kartais implantus tenka keisti anksčiau?

Ne visuomet implantų keitimas atliekamas dėl to, jog praėjo atitinkamas laiko tarpas nuo operacijos. Kartais tokiam sprendimui įtakos turi nenumatytos problemos:

  • Implanto plyšimas. Fiziologiniu tirpalu užpildytam implantui plyšus, galima iškart tai pastebėti, nes krūtys akivaizdžiai sumažėja. Kai prateka silikonas, pastebėti implanto plyšimą yra sunku, nes akivaizdžiai pastebimų simptomų nebūna;
  • Krūtų formos pasikeitimas;
  • Implanto kapsulės kontraktūra. Pasitaiko atveju, kai žmogaus organizmas implantą atpažįstą kaip svetimkūnį, todėl jį formuojasi apvalkalas. Tai gali sukelti diskomfortą ar deformuoti krūtį.

Ką daryti, jog krūtinė išliktų daili kiek įmanoma ilgiau?

Norint, jog krūtys būtų dailios kiek įmanoma ilgiau, labai svarbu prisižiūrėti ir nuolat atkreipti dėmesį į savo kūno svorį. Staiga priaugus svorio ar jo numetus, visai kitaip gali atrodyti ir krūtinė, tačiau tai ne visada gali tenkinti. Krūtinės išvaizda kinta ir dėl neštumo, tačiau po jo ir vėl galima džiaugtis dailiai atrodančia krūtine, jei kūno svoris yra sureguliuojamas.

Krūtų didinimas implantais yra puikus būdas džiaugtis puikia figūra ir pasitikėjimu savimi, tačiau labai svarbu nepamiršti, jog reikia krūtis tinkamai prižiūrėti bei reguliariai apsilankyti pas specialistus, kurie patikrintų implantų būklę. Taip dailia krūtine džiaugsitės ilgai ir nereikės apturėti jokių nemalonių patirčių.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *