Ukmergė – nauji koronaviruso atvejai

Ukmergė – nauji koronaviruso atvejai /

Ukmergėje kasdien fiksuojami nauji koronaviruso atvejai.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento Ukmergės skyriui laikinai vadovaujanti Kotryna Žigaitė informavo, kad tarp užsikrėtusiųjų – ir tų pačių šeimų nariai, ir bendradarbiai.

Vieni iš paskutiniųjų atvejų  – teigiami koronaviruso testai patvirtinti rajono ugdymo įstaigų darbuotojams ir vienai moksleivei.

Trims darbuotojoms liga nustatyta lopšelyje-darželyje „Saulutė“. Dėl to saviizoliacijoje atsidūrė trijų grupių vaikai ir dalis įstaigos darbuotojų. Siesikų gimnazijoje nustatytas vienas užsikrėtimas. Saviizoliacijoje dėl to atsidūrė 10 mokinių ir 9 mokytojai. Liga nustatyta vienai „Šilo“ progimnazijos auklėtinei. Nors šiuo metu mokiniams atostogos, izoliuotis vis tiek teko mokinės bendraklasiams ir daliai pedagogų.

Liga nustatyta ir vienos prekybos centro „Eifelis“ parduotuvės darbuotojai.

COVID-19  Ukmergėje iš viso nuo infekcijos plitimo pradžios buvo nustatyta daugiau kaip 140 žmonių. Nuo rugsėjo 15 dienos – daugiau kaip 40.

Nuo šio pirmadienio, remiantis naujuoju šviesoforo principu, šalies savivaldybės buvo suskirstytos į tris zonas – žalią, geltoną ir pavojingiausią – raudoną.

Ukmergė kol kas priklauso geltonai zonai. Tačiau tikriausiai tai tik laikina šviesa ir bet kuriuo metu ji gali tapti raudona.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *