„Širdyje dar ne ruduo“

„Širdyje dar ne ruduo“ / Siesikų kultūros namuose vyko muzikinė poezijos popietė „Širdyje dar ne ruduo“. K. Motiejūno nuotr.

Gražiai Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną paminėjo siesikiečiai. Šventė prasidėjo Siesikų pilies lankymu. Jos istoriją papasakojo pilies gidas Audrys Matulaitis.

Po to Siesikų kultūros namuose vyko muzikinė poezijos popietė „Širdyje dar ne ruduo“. Šventinę programą pradėjo Marija Šapaus-kienė ir Ukmergės pedagogų-veteranų klubo ansamblis „Dar ne ruduo“ (vad. Audronė Baronienė), skambėjo Jonavos Trečiojo amžiaus universiteto moterų kolektyvo (vad. Danutė Dobilaitytė-Kasparavičienė) atliekamos dainos. Eiles skaitė poetė iš Jonavos Eglė Egmilė Brazdžionė. Senjorus sveikino Dalios ir Pauliaus duetas.

Organizuojant renginį, prisidėjo M. Šapauskienė ir Ukmergės pedagogų-veteranų klubas „Dar ne ruduo“, Ukmergės kultūros centro Siesikų skyriaus darbuotojai, meno vadovas Paulius Geiša su žmona Dalia, renginių organizatorius Kęstutis Motiejūnas.

Apie renginį papasakojusi Ukmergės Vlado Šlaito viešosios bibliotekos Siesikų padalinio vyresnioji bibliotekininkė Rima Vilčinskienė už gražias puokštes dėkojo Toliūnų kaimo gyventojai Vidai Dranseikienei.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *