Problemas aptarė su rajono vadovais

Problemas aptarė su rajono vadovais / Susitikime dalyvavo Ukmergės rajono policijos komisariato viršininką pavaduojanti Veiklos skyriaus viršininkė Inga Malinauskienė bei Veiklos skyriaus vyresnysis tyrėjas Tomas Zimblys.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai nūdienos aktualijas praėjusią savaitę aptarė su rajono vadovais.

Ukmergės rajono policijos komisariato viršininką pavaduojanti Veiklos skyriaus viršininkė Inga Malinauskienė informavo, kad, stiprinant kaimiškų vietovių gyventojų saugumą, policijos pareigūnai pagal iš anksto paruoštą grafiką lankysis seniūnijose, bendraus su gyventojais.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad susitikime buvo kalbėta ir apie mokyklų nelankančių moksleivių kontrolę, saviizoliacijoje esančių asmenų kontrolę. Šiuo metu rajone saviizoliuotis privalo 80 gyventojų. Šis skaičius nuolat kinta. Pastaruoju metu saviizoliacijos pažeidimų nenustatoma.

Rajono meras Rolandas Janickas ragino pasvarstyti apie vaizdo stebėjimo kamerų įrengimą didesniuose miesteliuose.

Savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas atkreipė dėmesį į avaringas miesto sankryžas ir vietas. Žiedo ir Ramygalos gatvių sankryžoje yra pastatytas įspėjamasis ženklas, o ateityje planuojama čia įrengti žiedinę sankryžą.

Pasidalyta gyventojų nusiskundimais dėl sunkvežimių statymo miegamuosiuose rajonuose. Taip pat svarstyta, jog reikia pastatyti ženklą „Neįgalusis“ Vasario 16-osios gatvėje, ties Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjungos patalpomis.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *