Iš šulinio iškeltas radinys su neaiškios kilmės medžiaga

Iš šulinio iškeltas radinys su neaiškios kilmės medžiaga / Automobilis „Land Rover Freelander“ sudegė nepataisomai. Ukmergės PGT nuotr.

Praėjusi savaitė Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojams buvo intensyvi – teko rinkti gyvsidabrį, gesinti gaisrus, teikti pagalbą medicinos darbuotojams bei policijai.

Birželio 4 d. Vidiškių seniūnijoje, Baraučiznos kaime, ugniagesiai skubėjo į pagalbą policijai. Operacijos metu iš 13 m gylio šulinio iškelti 27 maišai su neaiškios kilmės medžiaga.

Dėl didelio gylio prireikė aukštalipių pagalbos, naudotas cheminis konteineris patikrinti, ar nėra pavojingų medžiagų. Iškelti maišai sandariai sudėti į statines ir atiduoti iš sostinės atvykusiems policijos kriminalistams. Jie radinį išgabeno į laboratoriją ištirti.

Vidiškių seniūnas Virgilijus Štaras sakė, kad sodyba buvo apleista, negyvenama jau daug metų. Jo žiniomis, operacija vykdyta pagal teismo nutartį daryti kratą.

Birželio 1 d. Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai Ukmergėje, Vytauto gatvėje esančio 33 namo bute, atliko demerkurizaciją – surinko sudužusio termometro gyvsidabrį.

Birželio 2 d. Pivonijos seniūnijos Bakšionių kaime skubėta į iškvietimą dėl gaisro – čia degė automobilis „Land Rover Freelander“.

Birželio 6 d. Lyduokių seniūnijos Juodkiškių kaime kilo gaisras vieno aukšto mediniame name. Nudegė stogas, perdanga, išdegė vidus ir namų apyvokos daiktai. Sudegė prie namo pristatytas medinis priestatas.

Sekmadienį Žemaitkiemio seniūnijoje, Radiškio kaime, kilo gaisras medinėje pirtyje. Nudegė stogas ir išdegė vidus.

Tą pačią dieną Ukmergėje, Ąžuolų gatvėje, suteikta pagalba medikams, nešant ligonį į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *