Tvirtina, kad savo klientus girdi

Tvirtina

„Kodėl UAB Ukmergės butų ūkio internetinio tinklalapio pagrindiniame puslapyje yra nurodyti tik du kontaktiniai telefono numeriai?“ Šis klausimas kyla ne vienam šios įmonės klientui, o atsakymą į jį savo svetainėje pateikia Ukmergės rajono savivaldybė.

„Paskambinus įmonės skambučių centro telefono numeriais (8 340) 65233 arba 8 603 03144, galima sužinoti informaciją apie visas bendrovės teikiamas paslaugas arba išsikviesti avarinę tarnybą.

Darbo metu skambučius registruoja ir gyventojus konsultuoja atsakingas įmonės administracijos darbuotojas, o po darbo valandų, savaitgaliais ar švenčių dienomis skambučiai yra nukreipiami įmonės avarinės tarnybos darbuotojui. Jis „čia ir dabar“ reaguoja į gautą kreipimąsi nutikus bėdai – dėl prakiurusio vamzdžio, užsikišusios kanalizacijos, dingusios elektros, sugedusios skalbyklės ar kitų meistro į namus paslaugų“, – į klausimą atsakė naujasis UAB Ukmergės butų ūkio vadovas Raimondas Baltaduonis.

Pasak jo, visi paklausimai bei atsakymai yra fiksuojami informacinėje įmonės sistemoje ir tai leidžia įmonės vadovybei stebėti procesų eigą bei vykdymo terminus.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *