Jau šį šeštadienį „Babilone“ – išpardavimų diena!

Jau šį šeštadienį „Babilone“ – išpardavimų diena! /

Kviečiame vasario 15 d. į „Babilono“ išpardavimų dieną! Jos metu visos prekybos centre esančios parduotuvės pasiūlys viliojančių nuolaidų ir itin praktiškų pasiūlymų! „Džiaugiamės galėdami skaičiuoti jau penktus metus besitęsiančia išpardavimų dienos tradicija, kuri kasmet sujungia visus „Babilone“ esančius prekes ženklus! Juk išpardavimas nėra tik rinkodaros įrankis. Mums tai ypatinga diena, kai mus aplanko didžioji dalis Panevėžio miesto ir regiono gyventojų“, – apie „Babilono“ išpardavimų dienos tradicijas kalbėjo „Babilono“ atstovė.

 Vasario 15 d. „Babilono“ išpardavimų dienos metu lankytojai turės galimybę už itin patrauklias kainas įsigyti drabužių, namų apyvokos, sveikatos, grožio, namų interjero prekių ir aksesuarų. O dalyje prekybos centro parduotuvių bus taikomos nuolaidos visam asortimentui nuo 20 proc.! Tad tai bus unikali proga įsigyti ir naujų kolekcijų prekių su papildomomis nuolaidomis!

Visoje „Baldų šalyje“ bus taikomos nuolaidos įvairių kolekcijų ir stilių baldams, tad skirtingų stilių namams priderinsite labiausiai derantį baldą. O „Accanto“ ir „Venta“ baldai vasario 15 d. visai savo produkcijai taikys nuolaidas, tad pasinaudokite galimybe sutaupyti ir atsinaujinti savo namus itin stilingais baldais! O jei pritrūks akcentų namuose, juos įsigyti galėsite parduotuvėse „Savex galerija“, „Urtė“, „Naktakė“, kurios taip pat šią vasario 15 d. visam savo asortimentui suteiks 20 proc. nuolaidą.

Visose sporto ir laisvalaikio prekių parduotuvėse bus taikomos nuolaidos tiek garsiausių prekės ženklų sportinėms aprangoms, avalynei, striukėms, tiek aksesuarams. O ieškantiems stilingos aprangos kasdienai ar vakarėliui siūlome apsilankyti stiliaus namuose „ADDA“, „MUR MUR“ ir „Do Perfect“. Čia visiems drabužiams bus taikoma 20 proc. nuolaida. Ypatingi pasiūlymai visam asortimentui vasario 15 d. „Babilone“ bus taikomi ir kitose „Babilono“ parduotuvėse: „Puma“, „Džinsų centras“, „Sidonas“, „Panda shop“, „Kietas stilius“, „Kiki Riki“, „City souvenirs“ ir kt.

O koks išpardavimas be dovanų?! Visus pirkėjus, išpardavimų dieną „Babilone“ pirkusius bent už 30 Eur, kviesime atsiimti momentinį prizą „Laimės rate“, kuris bus įrengtas šalia „Babilono“ informacijos centro, „Maestro Coffee“ kavinukės. Tai bus loterija be pralaimėjimo, kurios metu galėsite laimėti ne tik „Apollo“ kino teatro dovanų čekių, kvietimų apsilakyti „Etno dvare“, „Babilono“ parduotuvių dovanų čekių, bet ir itin patogų čiužinį jūsų saldiems sapnams, knygų jūsų tobulam poilsiui ir kitų puikių prizų. Vasario 15 dieną „Babilone“ nebus nei vienos parduotuvės, kuri nedalyvatų išpardavimų dienoje, tad esame tikri, kad savo svajonių pirkinį čia ras kiekvienas!

Užs. Nr. 93

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *