Peticijų rengimas Europos žmogaus teisių teismui

Peticijų rengimas Europos žmogaus teisių teismui /

Europos žmogaus teisių teismas (EŽTT) – tai Strasbūre įsikūrusi institucija, nagrinėjanti fizinių asmenų ar nevyriausybinių organizacijų skundus, kurie yra susiję su žmogaus teisių bei laisvių pažeidimu. Susiduriant su problemomis, profesionalūs teisės specialistai padės Jums parengti reikiamus dokumentus ir suteiks pagalbą sprendžiant su šiuo teismu susijusius reikalus. Sužinokite daugiau apie teikiamas paslaugas ir kada galite kreiptis pagalbos.

Dažniausiai pasitaikantys atvejai

Paduoti skundą Europos žmogaus teisių teismui – tai kiekvieno piliečio laisvo pasirinkimo teisė tais atvejais, kai manoma, jog buvo pažeistos konvencijose užtikrintos teisės ir laisvės. Daug patirties turinti profesionalių advokatų komanda apgins Jus tais atvejais, kuomet buvo pažeista Jūsų teisė į gyvybę, teisė į saviraiškos laisvę, teisingą bylų nagrinėjimą, galimybę rinkti ir dalyvauti rinkimuose bei daugybe kitų atvejų. 

Laiku pasirūpinkite peticijų rengimu

Norintiems patogiai ir lengvai išspręsti visus reikalus, rekomenduojama nedelsti. Kuo anksčiau kreipsitės, tuo paprasčiau bus viską sutvarkyti. Paprastai peticijos tiekiamos praėjus ne daugiau kaip 6 mėnesiams nuo aukščiausiojo teismo sprendimo dienos. Bet koks vėlesnis kreipimasis yra neįmanomas, kadangi pasibaigus šiam laikotarpiui teismas gali nebepriimti Jūsų peticijos. 

Profesionalus peticijų rengimas, kurias priima Europos žmogaus teisių teismas ir pagalba sprendžiant su šia institucija susijusius reikalus. Patikėkite savo rūpesčius profesionaliems specialistams, kurie suteiks patikimą teisinę pagalbą.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *