Nematomas, bet svarbus – vestuvinis apatinis trikotažas

Nematomas

Vestuvės – ko gero laukiamiausia gyvenimo diena. Šventė, pasaka ir svajonė. Diena, kai viskas privalo būti tobula! Ne paslaptis, kad šiai ypatingai dienai yra ruošiamasi labai ilgai ir iki smulkiausių detalių yra aptariama pati vestuvinė šventė.

Būsimoji nuotaka ne tik kruopščiai atsirenka dekoracijas ir svečius, bet ir pati iki smulkmenų puošiasi savo svarbiausiai ir tikriausiai vienintelei tokiai gyvenimo šventei. Kadangi vestuvės asocijuojasi su balta arba labai šviesia spalva todėl ir pati nuotaka bei jos jaunikis turėtų rinktis baltus, apatinius kūno drabužius arba labai šviesius ir puošnius rūbus bei sukneles. Akivaizdu, jog jaunikio kostiumas bus tamsus, tačiau marškiniai greičiausiai bus šviesūs. Jaunosios visa apranga bus tokia šviesi, jog net menkiausia dėmelė ar purvas matysis labai ryškiai.

Ne tik purvas, bet ir netinkamas apatinis trikotažas matysis ryškiai. Todėl čia taip pat, kaip ir suknelei reikėtų skirti didelį dėmesį ir viską apgalvoti iki smulkiausių detalių. Žinoma, galima nekreipti didelio dėmesio ir rinktis paprastus apatinius, tačiau juk pirmąją vestuvinę naktį norėsis atrodyti kaip įmanoma seksualiau ir įspūdingiau. Be to, po oficialiosios ceremonijos bažnyčioje, šventė persikelia į sodybą ar restoraną. Dažnai jauniesiems būna prigalvota įvairių užduočių, kurios kartais neapsieina be kurioziškų situacijų. Tokiais momentais reikia būti pasiruošusiai viskam ir dėvėti patį seksualiausią ir gražiausią apatinį trikotažą.

Šviesus arba kūno spalvos apatinis trikotažas būtų pats tas, ypač nuotakai, jei reikėtų nepastebimų apatinių. Lygiai taip pat, kaip ir baltos arba dar geriau silikoninės liemenėlės, kurios yra nepamainomos dėvint sukneles su gilia decolte ar didele iškirpte nugaroje. Krūtinės aksesuarai ir lipdukai taip pat nepamaišytų, jei norėsite nedėvėti liemenėlės, galėsite užsidėti krūtinę pakeliančius ar spenelius dengiančius lipdukus.

Na ir pagrindinis akcentas yra vestuvinė jaunavedžių naktis. Čia situacija kiek keičiasi ir jau reikalingas šiek tiek kitoks – seksualus apatinis trikotažas. Seksualūs šilkiniai naktinukai, korsetai ir peniuarai puikiai tiks nustebint savo vyrą. Čia spalvos nebe tiek svarbios, Jūs galėsite išsirinkti bet ką, kas Jūsų manymų nustebins antrąją pusę. Įvairūs komplektėliai, kūno kojinės ir pėdkelnės puikiai tiks ne tik šios šventės metu, bet ir jokiai progai nesant. Puikus vestuvinis apatinis trikotažas yra Apatinukai parduotuvėje, kurioje rasite prabangias liemenėlės ir  pirmajai nakčiai skirtus seksualius drabužius. Rose&Petal, Triumph, Livia Corsetti bei kiti aukščiausios kokybės gamintojai papuoš Jus nuostabiausiai dienai Jūsų gyvenime.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *