Kalbėjo apie draugystę

Kalbėjo apie draugystę / Apie draugystę kalbėta įvairiais būdais.

Taujėnų gimnazijoje lapkričio mėnesį vyko įvairios veiklos, skirtos skatinti draugiškumą, bendruomeniškumą.

Projektą „Lapkritis – draugiškumo mėnuo“ organizavo socialinė pedagogė Sabina Aukštuolienė.

Vyresnieji mokiniai dalyvavo diskusijoje „Kas yra draugas?“,  jaunesnieji žiūrėjo filmą „Didžiausias draugas“. Veiklą vedė specialioji pedagogė Asta Kaplūnienė ir grupių mokytojos.

Penktokai dalyvavo paskaitoje „Turėti gerą draugą – naudinga mūsų sveikatai“, kurią vedė rajono visuomenės sveikatos biuro specialistė Dalia Butiškienė. Drauge su auklėtoja Jolanta Jankauskiene vaikai dalyvavo ir akcijoje ,,Laivelis draugui“.

Mokiniai su technologijų mokytoja Milda Bernotiene kepė ,,Draugystės“ sausainius, kuriais vaišinta visa gimnazijos bendruomenė. Visą mėnesį vyko žaidimas ,,Draugystės suoliukas“, kurio tikslas susirasti draugą, nusifotografuoti ant suolelio ir įkelti nuotrauką į platformą.

Trečiokai išrinkti kaip draugiškiausia klasė, o pirmokų tėveliai – kaip draugiškiausi.

Gimnazijos bibliotekoje vyko draugiškumo mėnesiui skirta paroda, o pertraukų metu gimnazistai žaidė šaškių ir stalo teniso žaidimus.

„Draugai mūsų gyvenime yra labai svarbūs. Moksliniais tyrimais nustatyta, kad asmenys, turintys artimų draugų, yra labiau patenkinti gyvenimu, rečiau suserga depresija, yra atsparesni sunkumams ir net yra sveikesni bei ilgiau gyvena“, – tikina gimnazijos socialinė pedagogė S. Aukštuolienė.

Apie draugystę kalbėta įvairiais būdais.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *