Naujausi ir geriausi išmanieji telefonai 2019

Naujausi ir geriausi išmanieji telefonai 2019 / Foto: Shutterstock.com

Jau prieš 4-5 metus buvo sakoma, kad išmanieji telefonai jau nebegali nustebinti, kadangi juose yra viskas, apie ką galima pasvajoti. Vis dėlto, tai yra tiesa – naujausi išmanieji telefonai ne ką skiriasi nuo 2-3 metų senumo modelių iš pirmo žvilgsnio. Tačiau įsigilinus į jų galimybes, skirtumai tampa labai aiškūs. Nauji modeliai yra daug galingesni, todėl puikiai susidoroja su naujausiomis programomis, žaidimais ir augančiais žmonių poreikiais. Štai naujausi telefonai pigiau, kuriuos galite rasti Senukai.lt

iPhone 11 Pro

Trumpai tariant, iPhone 11 Pro yra pats geriausias išmanusis telefonas, kurį galite įsigyti dabar. Prietaisas varomas naujausiu A13 Bionic procesoriumi, 4GB RAM bei didesne 3046 mAh talpos baterija – šis derinys užtikrina, kad striginėjimas jūsų dar tikrai netrukdys ilgam.

Telefonas turi tris kameras, tarp kurių yra platus lęšis kraštovaizdžių fotografavimui, telefoto lęšis, kuris nuo šiol „įleidžia“ 40% daugiau šviesos ir plataus profilio jutiklis, kurio dėka galima daryti puikias nuotraukas tamsoje.

Visa tai suderinus su nuostabiu OLED 5,8 colio įstrižainės ekranu gauname telefoną, kuriam sunku rasti priekaištų.

Samsung Galaxy S10 Plus

Gal tai ir ne pats geriausias telefonas, tačiau neabejotinai geriausias Android išmanusis telefonas. Pradėti reikėtų nuo dizaino, nes čia Samsung šoko visiems gamintojams už akių. Šis modelis turi taip vadinamą „Infinity-O“ dizainą. Todėl telefono ekrano įstrižainė (6,4 colio) yra tokia pati, kaip ir didžiosios Note serijos prietaisų, tačiau pats telefonas yra gerokai mažesnis. Taigi, Samsung Galaxy S10 Plus tarpai tarp ekrano ir telefono krašto yra labai maži, todėl telefonas atrodo išskirtinai.

Šis modelis turi trigubą galinę kamerą, 4100 mAh talpos bateriją, Android Pie versiją ir QHD+ ekrano raišką. Vis dėlto, jeigu norėsite įsigyti pačią galingiausią versiją su 12GB RAM atmintimi ir 1TB vidine atmintimi, už telefoną teks sumokėti beveik 2000 eurų.

Kviečiame apsilankyti internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt ir sužinoti apie daugiau naujausių modelių. Čia siūlomi ne tik telefonai pigiau, bet ir įvairiausios elektronikos prekės.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *