Medinių namų statyba: ar verta?

Medinių namų statyba: ar verta? /

Mediniai namai statomi nuo seno – jų gamybos technologijos tobulėja, o su jomis gerosios medienos savybės yra dar labiau sustiprinamos. Medis turi puikias šilumos izoliavimo savybes, todėl šaltuoju metų laiku nešalsite ir sutaupysite. Mediniai namai taip pat yra aplinkai draugiškas sprendimas, tokiuose namuose vyrauja tinkamas mikro-klimatas, geresnė ventiliacija, kuri leis išvengti alergijų ir kitų lėtinių ligų.

Darbas su mediena yra labai atsakingas ir reikalauja profesionalių žinių. Svarbiausia – kokybiška mediena, kuri yra tinkamai apdorota, parinkta ir išdžiovinta. Jeigu nuo pat statybos darbų pradžios nepasirūpinsite aukštos kokybės medžiagomis, vėliau teks spręsti problemas sumokant daugiau nei būtų reikėję pradžioje. Taip pat ne ką svarbesnė yra naudojamos medienos rūšis – tik specialistai žino, kokios rūšies medis tiks tam tikriems statybos darbams.

Statyti medinius namus Lietuvoje yra geras finansinis sprendimas, nes mūsų šalis – itin miškinga, todėl šios statybinės medžiagos čia apstu. Medinius namus lietuviai statosi pastoviam gyvenimui, poilsiui, pramogoms, automobilių, įrankių, įvairios technikos laikymui ir pan.

Daugiau apie medinių namų statybą ir tinkamos medienos pasirinkimą skaitykite čia: http://www.kriaute.lt/

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *