Sužaloti pėstieji

Sužaloti pėstieji /

Praėjusią savaitę Ukmergės gatvėse buvo sužaloti pėstieji.

Ketvirtadienio rytą Antakalnio gatvėje moters vairuojamas automobilis partrenkė į mokyklą skubėjusį 12 metų berniuką. Per kelią jis bėgo neleistinoje vietoje. Po įvykio jam prireikė medikų pagalbos. Vaikas buvo išvežtas į ligoninę, įtarus kojos lūžį. Vairuotoja buvo blaivi ir per įvykį pati nenukentėjo. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Tą pačią dieną apie vidurdienį Kauno gatvėje vyras (gim.1937 m.), vairuodamas automobilį „Opel Vectra“, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios moters (gim.1963m.) ir ją partrenkė. Nukentėjusiajai nustatytas dešinės rankos stipinkaulio apatinės dalies lūžis.

Dėl įvykio policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policijos pareigūnai primena pėstiesiems: matomumas šaltuoju metų periodu yra prastesnis, danga dažnai slidi, todėl įvertinkite oro sąlygas, žengdami į perėją įsitikinkite, kad vairuotojas jus praleidžia.

Draudžiama išeiti iš už stovinčios transporto priemonės ar kitos kliūties, trukdančios apžvelgti vietą, neįsitikinus, kad nėra artėjančių transporto priemonių, pereiti gatvę privaloma per perėją.

Vairuotojams primenama: artėdamas prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos, privalote sulėtinti greitį arba sustoti prieš kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“, kad praleistumėme į bet kurią eismo juostą perėjoje įėjusį pėsčiąjį.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *