Vaikiškos lovytės – patogiam mažylio poilsiui

Vaikiškos lovytės - patogiam mažylio poilsiui /

Praktiškos, šiuolaikiškos bei funkcionalios vaikiškos lovytės paieškos neturėtų būti sudėtingos, kuomet labai aiškiai žinome, kuriuos esminius aspektus reikėtų labai stipriai įvertinti. Dėl tokios priežasties labai vertėtų pasigilinti į keletą naudingų patarimų, kurie puikiai padėtų nesuklysti bei susiorientuoti didžiuliame vaikiškų lovų rinkoje.

Vaikiškos lovytės ramiam ir saugiam miegui 

Lovą vaikams visada reikėtų rinktis kur kas atidžiau negi lovą sau. Tam yra ne viena priežastis, į kurią labai vertėtų įsigilinti. Visų pirma, itin reikšminga būtų žinoti, jog lovos vaikams labai skirsis nuo paprastai suaugusiems pritaikytų miegamojo lovų. Vaikams skirtos lovytės bus mažesnės, dažniausiai specialiai pritaikomos, atsižvelgus į vaiko amžių. Ieškant lovos sau, atsižvelgtina į tai, jog baldas būtų nesunkiai įkurdinamas miegamajame, taipogi atskirai renkamas čiužinys. Visgi dizaino detalėms dažniausiai dėmesys skiriamas gerokai mažesnis, nei turėtų.

Tuo tarpu vaikiškos lovytės neretai būna labiau spalvingos, kur kas originalesnio dizaino. Pastaruoju metu populiariausios dviaukštės lovos. Neretai jos turi tvoreles, kopėtėles arba būna dekoruojamos personažais iš animacinių filmų. Šių lovų dizaino asortimentas – ypač įvairus. Dėl tokios priežasties rekomenduotina prieš tai suvokti mažylio pomėgius, mėgstamiausias spalvas, o tai derinti su lovos patogumu ir praktiškomis jos savybėmis.

Vertingi patarimai ieškant svajonių lovos

Tam reikalui, jog lovos vaikui pasirinkimas neatrodytų toks sunkus, išskiriamos kelios rekomendacijos: kada kurią lovą vertėtų pasirinkti, kokiu būdu suderinti lovos spalvas su interjeru, į kokius aspektus atkreipti dėmesį, jog lova būtų mėgiama mažųjų, o taipogi būtų garantuojamas reikiamas atžalų poilsis.

Pirmiausia, atsižvelkime į vaikų amžių. Iki trejų metų vaiko lova turėtų būti su tam reikalui pritaikyta apsauga nuo iškritimų. Tik vyresnio amžiaus vaikams būtų galima ieškoti kiek šiuolaikiškiau atrodančios vaikiškos lovytės, turinčios ir dalinę apsaugą, ir papildomas dalis. Daugiau informacijos

Kai namuose auga daugiau kaip viena atžala, vertėtų ieškoti dviaukštės lovos. Dar būtų galima rinktis dviejų skirtingų dydžių bei to paties dizaino baldus. Visiškai neginčytinas šių dviaukščių lovų privalumas yra toks, kad šis baldas gali gerokai sutaupyti vietos kambaryje, tad labai tiks ir ne tokioms erdvioms patalpoms. Negana to, šiose lovose vaikams bus kur kas įdomiau ilsėtis, kas savaime taptų tam tikra atrakcija.

Lovos mažyliams gali būti ne tik itin spalvingos ar įdomios, tad visada įvertinkime ir tai. Kai vaikas yra šiek tiek ūgtelėjęs, būtinai paklauskime ką jis mano apie vieną ar kitą pasirinkimą – kokios lovos spalvos jam patiktų labiau. Spalvos vaikų kambariui suteiks nepaprastai daug žaismingumo ir leis jam jaustis saugiau. Netrukus pastebėsime, kaip vaiko atėjimai į suagusiųjų lovą tampa vis retesni.

Visada prieš įsigydami lovą turėtume atsižvelgti į lovos grotelių kokybę nusakančius parametrus. Mažieji nepaprastai daug laiko linkę praleisti būtent lovoje. Čia jie ne tik sugula miegui, bet ir žaidžia, šokinėja – tad grotelės turėtų pasižymėti itin aukšta kokybe. Tokiu būdu baldas turėtų tarnauti gerokai ilgiau.

Nepamirškime įvertinti ir esamo kambario interjero dizaino. Visada sulauksime pagyrų turint gerą skonį, jei baldai ir patalpos dizainas derės tarpusavyje spalvine gama bei dekoracinėmis detalėmis. Tai visiškai nesunku įgyvendinti ir net neišėjus iš namų. Tam tereikia pasitelkti internetinių parduotuvių siūlomo asortimento galimybes. Klaidinga būtų manyti, kad čia deklaruojama kokybė yra prastesnė. Tai visiška netiesa, ką rodo teigiami, realūs klientų atsiliepimai po siūlomomis prekėmis.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *