Mineralinė akmens vata – puiki būsto apšiltinimo medžiaga

Mineralinė akmens vata – puiki būsto apšiltinimo medžiaga /

Kiekvienas naujų namų šeimininkas nori sukurti kuo jaukesnę ir šiltesnę aplinką savo šeimai. Jei norime, kad naujame pastate nuolat viešpatautų šiluma, reikia jį tinkamai apšiltinti. Namo apšiltinimas padeda sulaikyti namuose esančią šilumą. Tinkamai apšiltinus būstą stipriai sumažėja šilumos išlaidos bei pagerėja šiluminis efektyvumas.

Didelę įtaką būsto apšiltinimui turi pasirenkama šiltinimo medžiaga. Jei norime rasti pati geriausią variantą savo namui, privalome atsižvelgti į šiltinamo paviršių bei viso pastato konstrukciją. Atsižvelgus į daugybę potencialių pasirinkimų galima lengvai pasimesti, tačiau viena šiltinimo tinka beveik visiems šiltinimo darbams. Mineralinė akmens vata – tai be galo populiari šiltinimo medžiaga. Atsižvelgus į kainos ir kokybės santykį bei medžiagos universalumą, ji puikiai tinka beveik visiems šiltinimo darbams. Tačiau kokios savybės padaro mineralinę akmens vatą puikiu pasirinkimu būsto apšiltinimui?

Prieš pasirenkant geriausią šiltinimo medžiagą savo namams, patyręs namų šeimininkas pasidomi medžiagos saugumu. Beieškant tinkamo varianto jis įvertina geras bei blogas medžiagos savybes. Tik tada apšiltinimo darbai praeis sklandžiai, namuose bus kur kas šilčiau, o šildymo kainos stipriai sumažės. Nereikia pamiršti, kad būsto apšiltinimas ne tik suteikia jam daugiau šilumos, bet ir apsaugo nuo drėgmės bei kitų, neigiamų aplinkos veiksnių. Gerai apšiltintas būstas stovės daug ilgiau, nes gerai pasirinkta medžiaga teigiamai paveiks jo ilgaamžiškumą. Būtent dėl to, tinkamas apšiltinimas ne suteikia daugiau šilumos, bet ir sumažina žalos būstui riziką. Rockwool mineralinė akmens vata – tai nedegi medžiaga, atspari aukštai temperatūrai. Ji ne tik gerai apšiltina namus, bet ir apsaugo juos nuo drėgmės, vėjo ir net gaisro. Pasirinkę mineralinę akmens vatą jūs ne tik pagerinsite namo šilumines savybes, bet ir suteiksite jam tvirtą apsaugą.

Rockwool mineralinė akmens vata – tai ekologiškas produktas, todėl apšiltinto namo gyventojams bus užtikrintas saugus ir sveikas mikroklimatas. Su akmens vata atlikti bandymai parodė, kad medžiagos struktūra ne tik suteikia jam puikias šilumines savybes bei gerą apsaugą, bet ir nepadaro jokios žalos gamtai bei gyventojų sveikatai.

Jau minėjome, kad būsto apšiltinimas ne tik suteikia daugiau šilumos mūsų namams, bet ir apsaugo juos nuo kenksmingo aplinkos poveikio. Pats didžiausias kiekvieno būsto priešas yra drėgmė. Rockwool mineralinė akmens vata pasižymi nuostabia hidroizoliacija, todėl pasirinkus šiltinimo darbams šią medžiagą turėsite gražius, sausus namus, kuriose nesikaups pelėsis. Tai yra viena labiausiai nuvertintų šios medžiagos savybių. Pelėsio padaroma žala yra išties didelė, todėl užtikrinus gerą hidroizoliaciją jūsų būstas išliks tvirtas kur kas ilgiau. Jei išorinių būsto sienų šiltinimui naudosite Rockwool mineralinę akmens vatą, tai galėsite džiaugtis pastovia, jaukia namų šiluma bei daug mažesnėmis šildymo išlaidomis. Stabili šiluma ir gera apsauga – tai svarbiausi jaukaus būsto bruožai.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *