Vidurvasarį – išskirtinis kailių mados šou

Vidurvasarį – išskirtinis kailių mados šou / Kamilės Adomaitytės nuotr. Modelius pristatė ir jubiliejaus viešnios.

Kūrėja, verslininkė, moterų klubo „Feridė“ prezidentė Rima Pivorienė praėjusią savaitę restorane „Vilkmergė“ atšventė 60 metų jubiliejų ir pristatė savo naujausią kailių bei odos kolekciją.

Šventinį vakarą vedė žinoma aktorė Nijolė Narmontaitė. Ji viena pirmųjų turėjo galimybę pasimatuoti puskailinius. „Juk sakoma: ruošk žiemai roges vasarą“, – po renginio šypsojosi viešnia.

N.Narmontaitė publiką taip pat džiugino ir dainomis.

Šventinio vakaro metu kviestinei publikai pristatytos „Rorio“ kolekcijos modeliu tapo R. Pivorienės anūkė – profesionalus modelis, šįmet gimnaziją baigusi Kornelija Stankevičiūtė.

Verslininkės sukurti gaminiai išsiskiria madingomis spalvomis ir siluetais, yra itin praktiški. „Mano kūryba – tai moderni klasika, kuri visada pagyvins šiuolaikiško, madingo ir veiklaus žmogaus įvaizdį“, – įsitikinusi R. Pivorienė. Šį kartą ji panaudojo ir nemažai sportinių elementų. Pristatė lengvus ir plonus gaminius iš audinių, bebrų, išsiskiriančius prabangia spalvine gama: dramblio kaulo, perlo. Dauguma drabužių – „transformeriai“, skirti vilkėti abiejomis pusėmis.

Aktorė N. Narmontaitė pasakojo, kad su bendrovės „Roris“ įkūrėjais Rima ir Romu Pivorais susipažinusi prieš gerą dešimtmetį Ukmergėje vykusio poezijos vakaro metu. „Mus suvedė poezija“, – taip apie pažintį sakė ji, šiltai atsiliepianti apie šiuos veiklius  kultūra, literatūra besidominčius verslininkus.

Viešnia sako, kad jai seniai tarnauja juodi karakuliniai mados namuose „Roris“ pasiūti kailiniai: „Šaltomis lietuviškomis žiemomis be jų neapsieinu.“

Pastebi, kad neretai sunku iš pirmo žvilgsnio suprasti, kad R. Pivorienės drabužiai kuriami iš odos ar kailio, mat jie be galo ploni ir lengvi.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *