Kasdieninis makiažas: kaip atrodyti solidžiai, tačiau žaismingai?

Kasdieninis makiažas: kaip atrodyti solidžiai

Šiais laikais moterys labai daug dėmesio skiria savo išvaizdai. Tai susiję ne tik su galimybe save parodyti, tačiau tuo pačiu ir pasitikėjimu savimi. Paprasčiausiai, kai egzistuoja tiek daug kosmetikos priemonių, kai galime pasirinkti iš tokios įvairios drabužių bei avalynės gausos, kai aksesuarai visada šalia – atrodyti nuostabiai galime kiekvieną dieną.

Šįkart mes apie makiažą, kuris daugeliui moterų yra kasdieninis palydovas. Vienos dažosi daugiau, kitos mažiau, tačiau daugelis sutinka, kad bent minimaliai paryškinti savo veido linijas tikrai verta. Jeigu dar tik žengiate į kosmetikos pasaulį arba norite kardinaliai atnaujinti turimą kolekciją – tokiu atveju žemiau nurodysime priemones, kurios turi būti Jūsų kosmetinėje.

  • Akių šešėliai. Gaiviam kasdieniniams makiažui labai pasitarnaus akių šešėliai, kurie padeda mažoms akims suteikti daugiau apimties, o didelėms – daugiau ryškumo. Su akių šešėliais galima daryti stebuklus. Žinoma, tik reikia mokėti. Priklausomai nuo akių bei plaukų spalvos tinkamiausi skirtingų atspalvių šešėliai, tačiau labiausiai rekomenduojami pasteliniai atspalviai: rausva, kreminė, ruda, dramblio kaulo ir panašiai.
  • Lūpų priežiūros priemonės. Kasdieninis makiažas neturi būti ryškus, kadangi tai suteiks Jūsų veidui per daug ekspresijos. Geriausia rinktis paprastumą ir neutralumą. Taigi, kasdienai puikiai tiks paprastas permatoma lūpų blizgis, galima rinktis vos rožinius lūpdažius. Visgi, jeigu naudojate akių šešėlius, tokiu atveju puikiai užtenka ir lūpų balzamo.
  • Akių tušas, kaip ir akių šešėliai, daugeliui moterų yra svarbi kasdieninė priemonė. Jeigu dirbate solidų darbą, kuris reikalauja tam tikros išvaizdos – tuomet labiausia tiks juodos spalvos tušas. Ryškesnės asmenybės gali nebijoti ir ryškesnių spalvų, pavyzdžiui, mėlyno. Tokiu atveju atitinkamai turi būti derinami ir akių šešėliai.
  • Veido kontūravimas su Egipto žeme – menas. Tikrai, ne kiekvienai pavyksta ir daugelis merginų vietoje gražaus kontūravimo skundžiasi prastai “nupieštomis” veido linijomis. Kasdienai tikrai nereikia taip stengtis. Tai užims daug laiko, o rezultatas dažnai ne toks, kokio tikimasi.
  • Galiausiai, nepamirškite sausos pudros, kuri dažnai tepama ant dekoltė. Žiūrėkite, kad pasirinktas veido pagrindas nebūtų labai tamsus, jis turi kuo realiau atitikti Jūsų veido toną.

Kasdienai svarbi taisyklė, kad mažiau yra daugiau. Kartais visos norime išsiskirti, tačiau rekomenduojame ryškų makiažą palikti šventėms.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *