Šiauliuose – jaunųjų krepšininkių sėkmė

Autorius Ukmergės žinios
Šiauliuose – jaunųjų krepšininkių sėkmė /

Šiauliuose vyko draugiškos krepšinio varžybos tarp Šiaulių „Saulės“ mergaičių krepšinio mokyklos pirmos ir antros komandų ir Ukmergės sporto centro mergaičių komandos. Nugalėtojomis tapo Šiaulių pirma komanda, antrą vietą užėmė Ukmergės SC komanda.

Sakysit, kas čia įdomaus? Klystate. Užvirė įdomi ir permaininga kova. Kai kurios mergytės už kamuolį vos didesnės, o įmeta jį ne tik iš po krepšio, bet ir nuo baudų linijos. „Jos visiškai ne tos, kokias aš jas matau treniruotėje“, – sutrikusi sakė trenerė Rita Troškienė. Viskas gerai, trenere. Juk gerai matosi, kad darbo ir meilės savo augintinėms įdėjote daug.

Pirmą lygiavertę kovą Šiaulių komandai pralaimėjome. Tiesiog pritrūko sportinės sėkmės. Užtai antra baigėsi mūsų krepšininkių pergale. O nerimo buvo nemažai. Viena žaidėja per minutės pertraukėlę nebepajėgė nueiti iki trenerės ir liko gulėti aikštelėje. Tėvas išsigandęs tuoj pakėlė mergaitę ant rankų ir tada pasipylė ašaros. Liko žaisti keturios minutės, o trys taškai ne mūsų naudai. „Jeigu tu neišeisi į aikštelę, o toliau liesi ašaras, tavo komanda pralaimės“, – sakėme jai.

Laimė, mama nušluostė jai ašaras ir išstūmė į aikštelę, o ten verkti nebuvo kada – reikėjo žaisti ir laimėti. Tad pabaigą Ukmergės SC mergaičių komanda gražiai sužaidė ir laimėjo.

Močiutė Birutė

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *