Policijos suvestinė

Policijos suvestinė /

Tarp moterų – grumtynės

Balandžio 25 d. apie 18 val. Antatilčių kaime kaimynių kivirčas baigėsi trauma.

Policijos duomenimis, 50-metė moteris įžeidinėjo kitą moterį, mėtė į ją malkas ir kumščiu sudavė į skruostą. Ukmergės ligoninės priėmimo skyriuje nukentėjusiajai nustatytas skruosto paraudimas.

Auklėjo diržu

Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl balandžio 25 d. apie 9 val. diržu auklėto vaiko.

Policijoje skelbiama, kad 37 metų ukmergiškė sudavė diržu  savo dešimties metų sūnui per ranką.

Vaiką apžiūrėję medikai sužalojimų nenustatė.

Sugadino tvorą

Policijoje gautas UAB „Nefrologų pagalba“ pareiškimas dėl sulankstytos segmentinės tvoros, kuria aptverta jų įmonės teritorija. Anykščių skersgatvyje įsikūrusi įmonė patirtą žalą įvertino 264 Eur.

Išdaužė langą

Balandžio 28-osios rytą pastebėta, kad išdaužtas kavinės „Rock cafe“, esančios Kauno gatvėje, stiklo paketas. Žala tikslinama.

Pavogė iš automobilio

Prasidėjus masiniams kapų lankymo ir tvarkymo darbams čia persikraustė ir vagys. Balandžio 27 d. prie Dukstynos kapinių iš automobilio pavogti be priežiūros palikti daiktai.

Vagystė įvykdyta tarp 10.15 val. iki 11.30 val. Pasak nukentėjusiojo, automobilis „VW Sharan“ buvo paliktas neužrakintas.

Iš jo dingo vairuotojo rankinė, kurioje buvo piniginė su keliais eurais, pensininko, vairuotojo, neįgaliojo pažymėjimai, pasas, degalinės kuro, banko kortelės.

Taip pat pavogta vairuotojo sutuoktinės piniginė, kurioje buvo 120 eurų, nuolaidų kortelės, pensininko pažymėjimas bei du loterijos bilietai.

UŽ inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *