Kokteilinės suknelės pagal figūros tipą: niuansai, kuriuos būtina įvertinti

Kokteilinės suknelės pagal figūros tipą: niuansai

Jeigu norite vakarėlio metu atrodyti puikiai – pasinaudokite suknelių nuomos paslaugomis. Jos yra labai atviros ir įvairios, tad kiekviena ieškanti ras tai, kas jai labiausiai tinka.

Svarbiausia, kad kokteilinės suknelės yra labai įvairios. Mitas, kad jos tinka tik aukštoms ir lieknoms. Šiuo metu modelių pasiūla labai plati, tad kiekviena ras jai tinkamą pagal figūros tipą.

Jūsų dėmesiui nurodysime kelis esminius niuansus, kurie padės rasti geriausiai Jūsų figūros tipą atitinkantį suknelės modelį.

  • Trikampio formos figūra

Kadangi šios figūros moterys turi gana plačius klubus, akcentuoti reikia būtent krūtinę. Puikiai tinka A formos sijonai, kurie paslepia klubus ir tuo pačiu pabrėžia liemens liniją. Išryškinkite krūtinę pasirinkdama suknelę, kurios viršus yra dekoruotas. Taip pat viršutinė suknelės dalis turi būti šviesesnė nei apatinė.

  • Smėlio laikrodžio formos figūra

Šios figūros moterys turi laisvę rinktis tokią suknelę, kokios jai atrodo gražiausios. Visada rekomenduojama pabrėžti savo kūno liniją ir pasirinkti aptemptas sukneles. Visgi, nepamirškite etiketo, kad aptempta neatrodytų per daug vulgariai.

  • Stačiakampio formos figūra

Šią figūrą turinčios moterys dažniausiai pergyvena, kad visiškai neturi talijos. Tačiau su tinkama suknute ją sukurti nebus sudėtinga. Paprasčiausiai pasirinktos kokteilinės suknelės apačia turi būti pūsta, o viršus – dekoruotas įvairiais kaspinėliais bei kitomis smulkmenomis. Tuomet talija vizualiai atrodys lieknesnė. Puikus pasirinkimas ir dekoratyvinis dirželis, kuris paryškina liemenį.

  • Apversto trikampio formos figūra

Tokios figūros moterys dažniausiai stengiasi paryškinti klubus, tad puikiai tiks suknutės, kurių apačia yra pūsta. Jeigu Jūsų krūtinė yra labai didelė ir norite ją vizualiai sumažinti – tuomet siūlome rinktis kokteilines sukneles, kurių viršus yra tamsesnės spalvos nei apačia.

  • Universalūs patarimai

Bet kuriuo atveju ieškodami tinkamiausios suknelės pasinaudokite šiais patarimais:

  1. Juoda spalva lieknina, o balta vizualiai didina.
  2. Ilgos suknelės vizualiai žemina, tad jeigu esate žema, tokiu atveju geriausia rinktis trumpo modelio.
  3. Jeigu norite atrodyti prabangiai, tokiu atveju siūlome prie paprastos, minimalistinio stiliaus suknelės derinti ryškius papuošalus.
  4. Nesirinkite labai atviros suknelės, kadangi jos bus vulgarios ir neskoningos.

Žinoma, suknutės pasirinkimas turi varijuoti vertinant ne tik figūros tipą, tačiau ir daugiau niuansų. Visgi būtent šis aspektas yra pats svarbiausias ir tinkamas derinys jau garantuoja tinkamą pasirinkimą ir vientisą modelį, kuris Jums padės atrodyti puikiai.

TAGGED:
Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *