Liepsnos pasiglemžė gyvybę

Liepsnos pasiglemžė gyvybę /

Savaitgalį Ukmergės miesto centre, kadaise policijos komisariato naudotose patalpose, kilusio gaisro metu žuvo žmogus.

Pranešimas apie nelaimę Bendrajame pagalbos centre buvo gautas sekmadienio vakarą, po šeštos valandos. Informuojama, kad degė Kauno gatvėje 3A, netoli Švč. Trejybės bažnyčios, esantis pastatas.

Prieš daugiau kaip dešimtmetį jame darbavosi policijos komisariato pareigūnai. Komisariatas pastatų kompleksą anuomet nuomojosi iš marijonų vienuolyno. Kadangi pagrindiniame nuo Kauno gatvės esančiame pastate visi pareigūnų kabinetai netilpo, apylinkės insketoriai buvo iškraustyti į statinį kieme šalia garažų. Dabar ten ir kilo gaisras.

Policijos komisariatas į naujas patalpas persikėlė prieš dešimtmetį.

Penktadienį kilus gaisrui į įvykio vietą buvo išsiųsti keturi ugniagesių gelbėtojų automobiliai. Likviduoti gaisrą prireikė kelių valandų.

Pastate ant sudegusios lovos čiužinio buvo rastas smarkiai apdegęs žmogaus kūnas.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyresnysis inspektorius Mindaugas Lunys pirmadienį ryte sakė, jog asmuo kol kas neatpažintas. Manoma, kad jis neturėjo savo gyvenamosios vietos ir glaudėsi šiame apleistame name, kuriame net nėra langų.

Dėl įvykio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policijos teigimu, gaisre žuvęs vyras, pirminiais duomenimis, – 64-erių metų ukmergiškis.

Pasak liudininkų, vyriškis, norėdamas pasišildyti, name kūreno laužą, nuo kurio, manoma, ir užsidegė visas kambarys. Kalbama, kad prieš nutinkant nelaimei žmonių pastate galėjo būti ir daugiau.

Gaisrų šiame name būta ir anksčiau. Čia lankydavosi benamių, asocialių asmenų. Šiuo metu ieškoma statinio savininkų.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *