Šiukšlių nevežė dėl oro

Šiukšlių nevežė dėl oro /

Į redakciją antradienį paskambinęs Veprių seniūnijos Kultuvėnų kaimo gyventojas skundėsi dėl šiukšlių. Žmogus pasakojo, kad iš šios vietovės komunalinės atliekos nebuvo vežamos nuo gruodžio 10 dienos. Anot jo, pagal grafiką turėjo surinkti šiomis dienomis, tačiau taip ir liko, todėl teiravosi, kas galėjo nutikti.

Skaitytojas taip pat teigė, kad atliekos jau ilgai neišvežtos ir šios seniūnijos Sližių bei kituose aplinkiniuose kaimuose.

Atsakymo, dėl kokių priežasčių taip atsitiko, sulaukėme iš atliekų operatoriaus UAB „VSA Vilnius“. „Minėtose vietovėse kai kurių gyventojų konteineriai nebuvo ištuštinti, nes sunkiasvoris transportas nenuvalytais kaimo keliukais negali pravažiuoti. Kadangi paslaugos gavėjai aptarnaujami pagal nustatytą grafiką, blogos oro sąlygos ir nulėmė susidariusią situaciją“, – pranešė įmonė.

„Šiandien taip pat pamėginsime nuvažiuoti į tas teritorijas, į kurias iki šiol nepavyko patekti. Atsiprašome dėl laikinų nesklandumų“, – buvo teigiama jos atsakyme.

Kitą dieną „VSA Vilnius“ informavo, kad antradienį visgi pavyko surinkti šiukšles. Žadama, kad, jei oro sąlygos leis, toliau bus važiuojama pagal grafiką.

Anot rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo Aido Dutkaus, panašių trukdžių yra ir daugiau. „Atliekų surinkimo dieną buvo pliusinė temperatūra, todėl dėl slidžios dangos atliekos buvo surinktos tik dalyje Veprių. Kultuvėnuose yra stati nuokalnė, seniūnijos vidiniai keliai nebarstomi, todėl praėjusį rinkimą dėl slidžios dangos liko neaptarnauta dalis Kultuvėnų, Labanosių ir Bėčių kaimų“, – sakė jis.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *