Ukmergės dekanate – naujų kunigų skyrimai

Ukmergės dekanate – naujų kunigų skyrimai /

Ukmergės rajone – dvasininkų  palydėtuvės į naujas parapijas.

Su tikinčiaisiais atsisveikina kunigas Robertas Urbonavičius. Jis atleistas iš Ukmergės Šv. apaštalų Petro ir Povilo parapijos vikaro pareigų ir paskirtas Raseinių Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų parapijos vikaru.

Kauno arkivyskupija skelbia, kad į jo vietą ganytojiškam darbui atvyksta kunigas Valdas Šidlauskas, atleistas iš Raseinių Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų parapijos vikaro pareigų.

Gražus sutapimas, kad šie du jauni dvasininkai Kauno arkikatedroje į kunigus buvo įšventinti tą pačią dieną – 2014-ųjų gegužę.

Kitas pasikeitimas – kunigas Rimas Mačiulskis atleistas iš Pagirių Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo ir Siesikų Šv. apaštalo Baltramiejaus parapijų klebono pareigų ir paskirtas Panoterių Šv. Kryžiaus Atradimo ir Bukonių Šv. arkangelo Mykolo parapijų klebonu.

Į jo vietą atvyksta kunigas Kazys Gražulis. Jis atleistas iš Rumšiškių Šv. arkangelo Mykolo parapijos klebono bei Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos kapeliono pareigų.

Kunigas K. Gražulis mūsų rajono maldos namuose jau yra klebonavęs – nuo 2005-ųjų iki 2010-ųjų jis ėjo Pašilės ir Pabaisko parapijų klebono pareigas.

UŽ inf.

TAGGED:
Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *