Vaikų darželis – tarptautinio projekto dalyvis

Vaikų darželis – tarptautinio projekto dalyvis / „Eglutės“ atstovai ir svečiai iš užsienio susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku

Vaikų lopšelis-darželis „Eglutė“ įgyvendina tarptautinį „Erasmus+“ projektą „Kelionė į pasakų šalį“, tad prieš šventas Velykas sulaukė svečių iš Ispanijos, Turkijos, Rumunijos ir Graikijos.

Kovo 29-ąją „Eglutės“ atstovai ir svečiai iš užsienio susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku, jo patarėja Laima Gambickiene, administracijos direktoriumi Stasiu Jackūnu, skyrių darbuotojais.

Šio projekto tikslas – remiantis pasakomis, naudojant teatro, muzikos ir dailės elementus, turtinti vaikų kūrybinę saviraišką, lavinti vaizduotę, ugdyti vaikų susidomėjimą pažinti kitų šalių kultūrą, papročius ir tradicijas.

Projekto partneriai iš Villarrobledo (Ispanija) darželio-mokyklos, Izmiro (Turkija) mokyklos, Vama Buzaului (Rumunija) gimnazijos ir Elateia Fthiotidas (Graikija) mokyklos Lietuvoje viešėjo kovo 27–31 dienomis.

Lopšelio-darželio „Eglutė“ direktorė Meilė Jasevičienė papasakojo, kad vyko intensyvus darbas, buvo dalijamasi patirtimi, svečių šalių kolegos aplankė Ukmergės bei Lietuvos įžymybes.

UŽ inf.

TAGGED:
Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *