Ukmergės ligoninėje veiks kavinė

Ukmergės ligoninėje veiks kavinė /

Ukmergės ligoninėje šiuo metu rengiamos patalpos kavinei. Kavinukė įsikurs netoli centrinio įėjimo į ligoninės pastatą, ten, kur kažkada veikė biblioteka.

Ukmergės ligoninės vyriausiasis gydytojas Rimvydas Civilka sakė, kad pavasarį buvo paskelbtas konkursas šių patalpų nuomai. Atsiradus nuomininkams, su jais pasirašyta nuomos sutartis. Šiuo metu patalpos remontuojamos.

Konkursą 64 kvadratinių metrų kavinukei įrengti laimėjo Ukmergėje įsikūrusi įmonė „Roelis“. Beje, jie ir buvo vieninteliai šiuo pasiūlymu susidomėję verslininkai.

Ligoninės vadovas džiaugiasi pokyčiais, mat tiki, kad kavinukė yra laukiama ir įstaigos lankytojų, ir darbuotojų.

Šiuo metu ligoninės kieme taip pat veikia valgykla. Kainos joje nėra didelės, tačiau joje apsilankiusieji pastebi, kad labai gero vardo įstaigai ji nedaro – įranga sena, nusidėvėjusi, patalpos neremontuotos, įsigėrusios maisto kvapų.

R. Civilka pažymėjo, kad šios valgyklos patalpos taip pat yra išnuomotos. Ligoninė kaip patalpų nuomotoja įtakos verslininkams esą padaryti negali.

Valgyklos aplinka, pasak R. Civilkos, jų taip pat netenkina. Priekaištus dėl to verslininkams yra išsakę, tačiau šie aiškina, kad neturi lėšų investicijoms.

Nelabai seniai, pasibaigus ankstesnei nuomos sutarčiai, ligoninė skelbė naują nuomos konkursą. Tačiau, pasak vyriausiojo gydytojo, konkurentų čia vykdyti veiklą neatsirado – nuomotis patalpas panoro vieninteliai verslininkai.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *