Gydymo įstaigoje – medikų kaita

Gydymo įstaigoje – medikų kaita / Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) vyriausioji gydytoja Janina Galiauskienė informavo apie naujus šeimos gydytojus.

Ukmergės PSPC vietoje šeimos gydytojos Gitanos Čepienės dirbs šeimos gydytojas Algirdas Sirvydis, o vietoje Kristinos Dūdienės (Dovydavičiūtės) – šeimos gydytoja Jurgita Jockutė.

Į Ukmergę atvykę Lietuvos sveikatos mokslų universitete magistro studijas baigę medikai A. Sirvydis ir J. Jockutė dirbti pradeda nuo liepos 24 dienos.

Pasak vyriausiosios gydytojos, prisišaukti į rajoną šeimos gydytojus – sunki užduotis. Džiaugiasi, kad tai padaryti pavyko ir kolektyvą papildė nauji specialistai. Jie abu dirbs buvusių gydytojų grafiku.

Šių pasikeitimų priežastis – K. Dūdienė išvyko iš rajono, o G. Čepienei pasiūlytos pareigos kitoje mūsų rajono gydymo įstaigoje.

Kadangi G. Čepienė nuo praėjusių metų spalio eina ir Ukmergės PSPC poliklinikos vedėjos pareigas, įstaigai į šią vietą reikės ieškoti naujo žmogaus. Kol kas bus paskirtas laikinas vadovas, o vėliau bus skelbiamas konkursas.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *