Tapo Lietuvos futbolo čempionėmis

Tapo Lietuvos futbolo čempionėmis /

Birželio 2 d. Šventupės futbolo aikštėje karaliavo merginų futbolas – Lietuvos merginų (2000/2001 m. g.) futbolo 8×8 čempionato finalinėse varžybose dėl medalių kovojo 8 stipriausios Lietuvos merginų futbolo komandos.

Ukmergės SC, Utenos „Utenis“, Šiaulių SG-FA, Tauragės SM-FK „Tauras“, Vilniaus MFA „Žalgiris“, Vilniaus MFK „Žalgiris, Mažeikių „Triumfas“ ir Klaipėdos FM komandos buvo suskirstytos į du pogrupius.

Dėl 7–8 vietų susitiko Klaipėdos FM ir Utenos „Utenio“ komandos. Uteniškės įrodė savo pranašumą ir iškovojo pergalę rezultatu 6:2.

Dėl 5–6 vietų susitiko Šiaulių SG-FA ir Mažeikių „Triumfo“ futbolininkės. Stipresnės buvo šiaulietės, nugalėjusios varžoves rezultatu 4:0.

Kovoje dėl trečiosios vietos Tauragės futbolininkės po atkaklių rungtynių įveikė Vilniaus MFK „Žalgiris“ komandą rezultatu 1:0 ir pasipuošė bronzos medaliais.

Ukmergės SC futbolininkės dėl aukso medalių susitiko su pajėgia Vilniaus MFA „Žalgiris“ komanda. Šiose rungtynėse tik po pratęsimo ukmergiškėms pavyko išplėšti pergalę ir tapti Lietuvos merginų futbolo 8×8 čempionėmis.

Geriausia Ukmergės SC žaidėja pripažinta Irina Kvasnickaitė, kuri kovoje dėl pirmosios vietos įmušė abu pergalingus įvarčius. Perspektyviausia žaidėja – Livija Toropovaitė. Komandą treniruoja sporto mokytojai Vytautas Tutlys ir Darius Petraška.

UŽ inf.

kazino gyvai

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *