Dovanų gavo autobusėlį

Dovanų gavo autobusėlį / Rajono vadovai perduoda autobusiuko dokumentus ir raktelius Ukmergės rajono neįgaliųjų draugijai. Vilmos Nemunaitienės nuotr.

Ukmergės rajono neįgaliųjų draugija paskutinę metų darbo dieną sulaukė brangios dovanos – autobusėlio.

„Ford Transit“ markės 9 vietų autobusėlį nevyriausybinei organizacijai nupirko Ukmergės rajono savivaldybė iš sutaupytų biudžeto lėšų.

Devynerių metų senumo transporto priemonę rinkosi pati draugija. Svarbiausias jai keltas reikalavimas – keltuvas neįgaliojo vežimėliui pakelti.

Būtent toks autobusėlis – su keltuvu – ir buvo įsigytas. Jis kainavo 8500 Eur.

Penktadienį dovana ir dokumentai buvo iškilmingai įteikti naujiesiems jos savininkams.

„Fordo“ raktelius Ukmergės neįgaliųjų draugijos pirmininkei Zitai Kviklienei perdavė rajono meras Rolandas Janickas, o dokumentus – administracijos direktorius Stasys Jackūnas.

Šis autobusėlis – pirmas, kurį Ukmergės rajono savivaldybė nupirko neįgaliuosius vienijančiai rajono organizacijai.

Draugijos pirmininkė Zita Kviklienė sakė, kad lig šiol ji visus reikalus tvarkydavo asmeniniu transportu. Organizacija jokio savo automobilio neturėjo visus 27-erius gyvavimo metus.

Šiemet savo transporto priemonę į naują pakeitė ir kita Ukmergėje veikianti – Ukmergės krašto neįgaliųjų sąjunga. Naują autobusiuką jai, kaip ir keliolikai kitų šalies savivaldybėse veikiančių organizacijų, skyrė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *