Jaunasis kulinaras tapo nugalėtoju

Jaunasis kulinaras tapo nugalėtoju / Rokas Galvonas.

Šešiolikmetis taujėniškis Rokas Galvonas tapo internetinio kulinarinio realybės šou „Virtuvės mitų griovėjai“ skelbto projekto nugalėtoju.

Projekte savo sugebėjimus demonstravo 4 dalyviai. „Jie parodys, kaip pasigaminti saldžiausią pyragą be miltų ir cukraus ar patiekalą, kuris sužavės net reikliausią gurmaną“, – šitaip dalyvius pristatė projekto rengėjai. Jo stebėtojai buvo kviečiami kasdien balsuoti už labiausiai patikusį dalyvį.

„Šūkis virtuvėje: „Įmantriai, gražiai, įdomiai!“ Moksleivis vaikinas, kuris mėgsta gaminti, yra retas radinys. Tačiau čia vieną tokį turime! Rokas – Taujėnų pažiba. Prie jo patiekalų nusidriekia eilės ragautojų. Išradingasis šešiolikmetis jau svajoja apie „Michelin“ žvaigždutes, o ankstyvą pavasarį našlaičių desertams randa taip greitai, kaip jo klasės draugai suskaičiuoja iki penkių!“ – taip projekte buvo pristatytas Rokas.

„Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) vasaros terasos atidaryme VMG vadovas Alfas Ivanauskas taujėniškiui įteikė prizą, kuris Rokui suteiks šansą tapti VMG komandos dalimi. Tai – asmeninė rubrika žurnale „Verdu ir kepu“ iki pat metų pabaigos. Naujoji Roko rubrika pasirodys artimiausiame žurnalo numeryje.

„Ukmergės žiniose“ neseniai rašėme, jog jaunajam kulinarui teko kreiptis į teismą, kad, dar nesulaukęs pilnametystės, galėtų steigti savo įmonę. Tokiu atveju būtina kreiptis dėl nepilnamečio pripažinimo veiksniu – emancipacijos.

Ukmergės rajono apylinkės teisme neseniai įvykusiame posėdyje buvo priimtas sprendimas R. Galvoną pripažinti emancipuotu.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *