Priekaištai pasipylė feisbuke

Priekaištai pasipylė feisbuke / Priekaištai pasipylė feisbuke

„Ukmergės rajono savivaldybė atveria naują savo veiklos viešinimo puslapį – žengia į socialinio tinklo „Facebook“ platybes. Bendraukime, dalinkimės, džiaukimės, įkvėpkime vieni kitus geriems darbams ir iššūkiams“, – pasiskelbė praėjusią savaitę rajono savivaldybė.

Tačiau tuojau pat paskyroje pasipylė visai ne džiugesio, o priekaištų pliūpsnis.

„Kodėl Ukmergės viena pagrindinių – Vilniaus gatvė atrodo šitaip? Gal, gerbiamas mere, pamėginkit pasivaikščiot ar dviračiu pasivažinėti po savo miestą. Tvarkomos mažulytės gatvytės, o viena pagrindinių gatvių neįmanoma su vežimuku pravažiuoti“, – priekaištavo didelio palaikymo sulaukusi jauna mama.

Netrukus sulaukė rajono mero atsakymo. „Ir ši, ir kitos gatvės laikui bėgant tikrai bus sutvarkytos, turėkime kantrybės“, – į priekaištą atsakė Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas.

Informavo, jog Vilniaus gatvės šaligatvių iki tilto keitimo darbai įtraukti į Kęstučio aikštės, Draugystės skvero bei Pilies parko rekonstrukcijos projektą. Jau rengiama techninė dokumentacija, darbai turėtų prasidėti kitąmet.

Šiek tiek vėliau planuojama atnaujinti ir Vilniaus gatvės dalį nuo tilto iki sankirtos su S. Dariaus ir S. Girėno gatve. Taip pat bus atnaujinti pėsčiųjų ir dviračių takai iki miesto stadiono, rekonstruojamas Vilniaus gatvės skveras prie „Vilkmergės“ paminklo.

Taip pat atsakyme rašoma, kad Valstybinė kelių direkcija baigia atlikti studiją dėl Vilniaus gatvės saugumo ir parengs techninį projektą, o savivaldybė prie jo prisidės įrengdama kryžminį apšvietimą pėsčiųjų perėjose.

UŽ inf.

TAGGED:
Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *