Pasirodys „X Faktoriaus“ finale

Pasirodys „X Faktoriaus“ finale / TV3 archyvo nuotr.

Šį sek­ma­die­nį pra­si­de­da tie­sio­gi­nės TV3 mu­zi­ki­nio pro­jek­to „X Fak­to­rius“ fi­na­lų lai­dos. Tarp fi­na­li­nin­kų iš­vy­si­me ir uk­mer­giš­kę Odi­li­ją Mu­raus­kai­tę.

Pir­mo­je fi­na­li­nė­je lai­do­je pa­si­ro­dys 16 „X Fak­to­riaus“ at­ran­kas pra­ėju­sių da­ly­vių. Už juos ga­lės bal­suo­ti te­le­vi­zi­jos žiū­ro­vai. Dviem iš jų iš­kri­tus iš pro­jek­to, li­ku­sie­ji ke­liaus to­liau.

 Sa­vo pa­si­ro­dy­mui be­si­ren­gian­ti Odi­li­ja sa­ko per di­de­lio jau­du­lio ne­jau­čian­ti ir esan­ti ra­mi. „Nei la­bai di­de­lių, nei la­bai ma­žų vil­čių ar lū­kes­čių dėl to­les­nių fi­na­lo eta­pų ne­tu­riu. Da­ly­viai vi­si stip­rūs, to­dėl ne­įma­no­ma nu­spręs­ti, kas bus“, – ne­spė­lio­ja ji. 

Pa­si­ruo­ši­mas, anot mer­gi­nos, rei­ka­lau­ja ne­men­kų pa­stan­gų: „Da­ly­vau­jam in­ten­sy­vio­se re­pe­ti­ci­jo­se, su­si­tin­kam su mū­sų gru­pės mo­ky­to­ja dai­ni­nin­ke Jus­te Ar­laus­kai­te-Jaz­zu. Daug stre­so, nes lai­kas spau­džia, pa­sta­bų dau­gė­ja. Ta­čiau įspū­džiai la­bai pui­kūs, kaip ir pa­ti Jaz­zu bei vi­sa kū­ry­bi­nė ko­man­da – vi­si mums nuo­šir­džiai pa­de­da.“ 

Džiau­gia­si tu­rin­ti ne vien uk­mer­giš­kių pa­lai­ky­mą, ir dėl tam tik­rų da­ly­kų vi­sai ne­nu­si­me­na. Kad ir, pa­vyz­džiui, dėl kū­ri­nio, ku­rį at­liks sek­ma­die­nį. „Dai­ną ga­vau su­dė­tin­gą – ne­la­bai man tin­kan­čią ir pa­tin­kan­čią, ta­čiau tai te­bū­nie man iš­šū­kis“, – dau­giau ne­at­sklei­džia Odi­li­ja, mat to ne­lei­džia pro­diu­se­riai.

Mer­gi­na sa­ko, jog su mu­zi­ka ji – nuo vai­kys­tės. Dai­na­vo „Gar­siu­kuo­se“, bai­gė Uk­mer­gės mu­zi­kos mo­kyk­lą, mo­kė­si vo­ka­lo pas mo­ky­to­jus. Ne pir­mus me­tus kon­cer­tuo­ja kaip at­li­kė­ja, yra pa­si­ro­džiu­si su mu­zi­kos gru­pė­mis, su­kur­ta vaiz­do kli­pų. 

„Mu­zi­ka man – vie­na iš sva­jo­nių, sie­kių, bet ne pa­grin­di­nis tiks­las. Džiau­giuo­si tu­rė­da­ma daug ki­to­kių dar­bų, ak­ty­viai da­ly­vau­ju po­li­ti­nė­je, vi­suo­me­ni­nė­je veik­lo­je“, – pa­sa­ko­jo ša­lies jau­ni­mo or­ga­ni­za­ci­jos „Dar­bas“ va­do­ve ką tik ta­pu­si uk­mer­giš­kė. 

Kū­ry­bos ir pra­mo­gų in­dust­ri­ją stu­di­juo­jan­ti mer­gi­na pri­si­pa­žįs­ta gal­vo­jan­ti apie sa­vo ren­gi­nių or­ga­ni­za­vi­mo įmo­nę. „Yra trys ma­no sva­jo­nės – bū­ti at­li­kė­ja, vi­suo­me­nės vei­kė­ja ir or­ga­ni­zuo­ti ren­gi­nius, ir vi­sos jos pil­do­si“, – džiau­gia­si ji.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *