Lietuvos paštas jau priima prenumeratą 2016-iesiems

Lietuvos paštas jau priima prenumeratą 2016-iesiems / Lietuvos paštas jau priima prenumeratą 2016-iesiems

Laik­raš­čio „Uk­mer­gės ži­nios“ skai­ty­to­jus Lie­tu­vos paš­tas kvie­čia pa­si­rū­pin­ti šio lei­di­nio pre­nu­me­ra­ta ki­tiems me­tams. Lie­tu­vos paš­tas Jums ga­li pa­siū­ly­ti pla­čiau­sią spau­dos lei­di­nių pre­nu­me­ra­tos už­sa­ky­mo bū­dų pa­si­rin­ki­mą.

„Jau nuo šios sa­vai­tės Lie­tu­vos paš­tas pri­ima pre­nu­me­ra­tos už­sa­ky­mus 2016 me­tams. Tiek gy­ven­to­jams, tiek ver­slo įmo­nėms bei ki­toms or­ga­ni­za­ci­joms siū­lo­me itin pa­to­gius pre­nu­me­ra­tos už­sa­ky­mo bū­dus. Per Lie­tu­vos paš­tą mėgs­ta­mo spau­dos lei­di­nio pre­nu­me­ra­tą ga­li­ma už­si­sa­ky­ti net ne­iš­ėjus iš na­mų!“ – tei­gė Lie­tu­vos paš­to Paš­to tin­klo tar­ny­bos di­rek­to­rė In­ga Dun­du­lie­nė.

Už­si­pre­nu­me­ruo­ti spau­dos lei­di­nius ga­li­ma bet ku­ria­me paš­te ar „PayPost“ sky­riu­je, taip pat per laiš­ki­nin­kus. Gy­ven­to­jų pa­to­gu­mui pre­nu­me­ra­tos už­sa­ky­mai pri­ima­mi ir in­ter­ne­ti­nia­me tin­kla­la­py­je www.pre­nu­me­ruok.lt bei te­le­fo­nu 8 700 55 400.

Spau­dos lei­di­nių pre­nu­me­ra­ta – vie­na iš po­pu­lia­riau­sių Lie­tu­vos paš­te tei­kia­mų pa­slau­gų. „Tai – ne tik ak­tu­a­lios ži­nios ir lais­va­lai­kio skai­ti­niai, kas­dien at­ke­liau­jan­tys į paš­to dė­žu­tes, bet drau­ge ga­li bū­ti ir ori­gi­na­li, prak­tiš­ka do­va­na ar­tė­jan­čių šv. Ka­lė­dų ar bet ko­kia ki­ta pro­ga“, – pa­žy­mė­jo I. Dun­du­lie­nė.

Pre­nu­me­ruo­ti lei­di­nius ga­li­ma pa­si­rink­tam ter­mi­nui – me­tams, pus­me­čiui, ket­vir­čiui ar po­rai mė­ne­sių.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *