Svajonių medaus mėnesiui užteko minimalaus biudžeto

Svajonių medaus mėnesiui užteko minimalaus biudžeto / Svajonių medaus mėnesiui užteko minimalaus biudžeto

Turbūt daugelis moterų, galvodamos apie vestuves mąsto ir apie tiesiog nepakartojamą poilsinę kelionę. Visgi, vyrauja nuostata, jog tai išties gan brangus malonumas. Ar taip yra iš tikrųjų? Pora iš Vilniaus Rokas ir Rasa tvirtina, jog gali tai paneigti.

„Žinoma, iš pirmo žvilgsnio atrodo, jog viskas kainuos išties brangiai, tačiau manau, kad daugumoje taip mąsto žmonės, kurie keliavo išties nedaug. Reikia suprasti, kad dabar skrydžiai tikrai nėra labai brangūs ir viską suplanavus galima parengti svajonių atostogas už išties nedidelę kainą“, – tvirtino Rasa.

Kopinėjo Barselonoje

Šią vasarą aukso žiedus sumainę įsimylėjėliai savo povestuvinį medų kopinėjo Barselonoje. Pora nusprendė aplankyti vieną gražiausių Europos miestų Barseloną.

„Mums patinka nuotykiai, todėl nepirkome tokios kelionės, kurią renkasi dauguma porų. Nenorėjome tiesiog gulėti po palmę ar skėčiu. Tiek man, tiek mano žmonai kur kas labiau imponuoja aktyvios pramogos. Buvau įsitikinęs, jog tokių rasime Barselonoje, todėl ir sutarėme, jog skrisime būtent ten“, – pasakojo Rokas.

Pasak vyro, jie paprasčiausiai nusipirko lėktuvo bilietus, o pačią atostogų eigą norėjo atlikti spontaniškai: „Portale greitai.lt įsigijome bilietus. Jis buvo išties nebrangūs, o kitą veiklą planavome tiesiog spontaniškai – patikėkite, jos mums netrūko. Apskritai visiems žmonėms, kurie mėgsta keliauti, rekomenduoju internete pasižiūrėti avia bilietus – dabar galimybės skraidyti pigiai yra tiesiog idealios“.

Ketina kartoti

Poros teigimu, jie artimu metu gali ryžtis pakartoti savo medaus mėnesį. Tiesa, šįsyk bus skrendama nebe į Barseloną. Bene sunkiausia – apsispręsti kur vykti, kadangi viliojančių pasiūlymų tikrai daug.

„Savo kelionei išleidome ne daug, netgi mažiau nei planavome. Žinau, kiek išleidžia kiti, todėl manau, jog galime sau leisti dar vienas atostogas, – sakė Rasa. – Galbūt aplankysime Italiją, o gal reikėtų nuskirsti į Graikiją. Išties gal tai ne taip ir svarbu, kadangi anksčiau ar vėliau vis tiek aplankysime abi šalis, nes galimybės tai daryti dabar – tiesiog idealios“.

Rasa skatina žmones išmokti elgtis spontaniškai. Moteris įsitikinusi, kad būtent greiti ir lengvabūdiški sprendimai gali suteikti didžiausią laimę.

„Nenoriu girtis ar pasirodyti pasipūtusi, tačiau manau, kad kiti žmonės turėtų imti iš mūsų pavyzdį. Mes paprasčiausiai pažiūrime bilietų kainas, išsirenkame patrauklų variantą ir paėmę atostogų spontaniškai keliaujame. Tai – nuostabu. Darydamas spontaniškus sprendimus, tu gauni puikią emocijų dozę“, – su šypsena veide mintimis dalinosi Rasa.

Ragina skaičiuoti

Sutuoktiniai, grįžę iš medaus mėnesio, pilnai įsitikino, kad keliauti galima pigiai ir smagiai. Būtent dėl to, jie ragina taupyti ir kitus žmones.

„Kam pirkti brangias keliones, kai pigiai galite keliauti kur kas kokybiškiau? Išties raginame skaičiuoti savo pinigus, nes tai darydami, už tą pačią sumą galėsite aplankyti kur kas daugiau. Mes jau įsitikinome, jog svajonių atostogos tikrai nėra lygu brangioms atostogoms. Paskaičiavę savo lėšas tikrai galėsite keliauti daug, nuotaikingai ir, svarbiausia, parsivešite begales nepamirštamų įspūdžių“, – tvirtino Rokas.

Vyrui antino ir Rasa. Pasak jos, preliminariai apskaičiavus sąnaudas, galime keliauti išties itin pigiai, o tokia proga tiesiog privalu pasinaudoti: „Kaip ir sakė Rokas – skaičiuokite, skaičiuokite ir dar kartą skaičiuokite. Tikrai galima rasti pasiūlymų, kurie kainuoja labai nedaug. Bijote, kad pigus bus tik skrydis? Viskas priklauso nuo jūsų pačių, jeigu nuspręsite išlaidauti, bus brangu, tačiau, juk viską galima suplanuoti. Patikėkite, kelionės gerumą tikrai lemia ne jos kaina“.

reklaminis straipsnis

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *