Naktiniam klubui teko išsikelti

Naktiniam klubui teko išsikelti / Autorės nuotr. Iš naktinio klubo belikusi tik iškaba...

Uk­mer­gės ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vui ne­si­se­ka su nak­ti­nes pra­mo­gas uk­mer­giš­kiams siū­lan­čiais ver­sli­nin­kais. Nak­ti­nio klu­bo pa­tal­pų Vil­niaus gat­vė­je nuo­mi­nin­kai ne­pa­tei­si­no lū­kes­čių. Pa­tal­poms ras­tas nau­jas šei­mi­nin­kas.

1000 kvad­ra­ti­nių met­rų pa­sta­tą iš ko­o­pe­ra­ty­vo pas­ku­ti­niu me­tu nuo­mo­jo­si UAB „Ome­nas“ iš Anykš­čių. Kok­tei­lių ba­ru jų va­din­to klu­bo „Ci­ty Club“ pa­tal­pos už­ėmė 400 kv. m.

„Orien­tuo­si­mės la­biau į vy­res­nio am­žiaus pub­li­ką. Ir – į nor­ma­lius žmo­nes, ku­rie su­pran­ta, ką da­ro, o ne į vai­kus ir jau­ni­mą, ku­rių gir­tos links­my­bės bai­gia­si muš­ty­nė­mis ir ki­tais įvy­kiais“, – „Uk­mer­gės ži­nioms“ dar prieš klu­bo ati­da­ry­mą per­nai sa­kė nau­jie­ji nuo­mi­nin­kai.

De­ja, ru­de­nį at­vė­ru­si du­ris, ši pra­mo­gų vie­ta už­si­da­rė be­ne po pus­me­čio. „Pa­ža­dų bu­vo daug ir gra­žių – pi­ce­ri­ja, ki­ti su­ma­ny­mai, ta­čiau žmo­nės pa­pras­čiau­siai ne­bu­vo su­si­dė­lio­ję sa­vo ver­slo pla­nų“, – sa­ko ra­jo­no var­to­to­jų ko­o­pe­ra­ty­vo di­rek­to­rė An­ge­lė An­dri­ko­nie­nė.

„Da­bar su jais tu­rim teis­mi­nius pro­ce­sus – teis­mas mums pri­tei­sė jų sko­las. Jie ne­mo­kė­jo nuo­mos mo­kes­čio. Ma­no ži­nio­mis, di­de­li ir jų įsi­sko­li­ni­mai al­ko­ho­lio, ki­tiems tie­kė­jams“, – pa­sa­ko­jo ji.

Anot di­rek­to­rės, ir anks­tes­ni ver­sli­nin­kai, nuo­mo­ję­si šias pa­tal­pas nak­ti­niam klu­bui „M.G.“, „tu­rė­jo gra­žių ke­ti­ni­mų“. Ta­čiau jį te­ko „iš­pra­šy­ti“ dėl fi­nan­si­nių bei su pa­sta­to re­mon­tu, prie­žiū­ra su­si­ju­sių įsi­pa­rei­go­ji­mų ko­o­pe­ra­ty­vui ne­vyk­dy­mo.

An­dri­ko­nie­nė pa­sa­ko­jo, jog su­tar­tis su „Ome­nu“ bu­vo nu­trauk­ta dar ko­vą. Tuo me­tu pa­sta­tas tuš­čias ne­liks – juo do­mi­si uk­mer­giš­kiai ver­sli­nin­kai, ku­riems ke­ti­na­ma par­duo­ti 800 kv. m šių ko­o­pe­ra­ty­vo pa­tal­pų Vil­niaus gat­vė­je.  

„Pir­kė­jas yra, bet dar anks­ti įvar­dy­ti, nes pa­si­ra­šėm kol kas pre­li­mi­na­rią da­lies pa­tal­pų pir­ki­mo ir par­da­vi­mo su­tar­tį. Tai yra ke­ti­ni­mo su­tar­tis – no­ta­ri­nė dar ne­pa­si­ra­šy­ta“, – sa­kė ji.

Apie ver­sli­nin­kų ke­ti­ni­mus ir nau­ją par­duo­da­mų pa­tal­pų pa­skir­tį, pa­šne­ko­vės tei­gi­mu, bus ga­li­ma kal­bė­ti spa­lį: „Pir­kė­jai rim­ti, tu­rin­tys pla­nų. Ti­ki­mės, kad šį kar­tą mū­sų lū­kes­čiai pa­si­tei­sins.“

Di­rek­to­rė vi­lia­si, jog pa­si­keis ir pa­sta­to iš­vaiz­da: „Re­mon­tas ten bū­ti­nas, tvar­ky­ti rei­kia ir iš­orę. Ten, kur pa­grin­di­nis įė­ji­mas, dar nie­ko. Ta­čiau ki­to­je pu­sė­je sie­nos nu­nio­ko­tos, ap­ra­ši­nė­tos… Klu­bo sa­vi­nin­kai pas­ku­ti­niu me­tu dėl lė­šų sty­giaus net ne­sam­dė ap­sau­gos – chu­li­ga­niš­kai be­si­el­gian­čių lan­ky­to­jų nie­kas ne­kon­tro­liuo­da­vo.“  

Anot pa­šne­ko­vės, per­ka­mos ne vi­sos šio­je vie­to­je esan­čios įmo­nės pa­tal­pos. Lie­ka dar apie 500 kv. m – joms taip pat bus ieš­ko­ma pir­kė­jų.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Naktiniam klubui teko išsikelti / Autorės nuotr. Iš naktinio klubo belikusi tik iškaba...

Naktiniam klubui teko išsikelti / Autorės nuotr. Iš naktinio klubo belikusi tik iškaba...

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *