Tradicinė krepšinio stovykla

Pas­ku­ti­nę rug­pjū­čio sa­vai­tę vy­ko tra­di­ci­nė krep­ši­nio sto­vyk­la, ku­rio­je da­ly­va­vo 22 moks­lei­viai (gim. 1999–2001 m.).

Anot mo­ky­to­jos So­na­tos Te­re­kie­nės, Uk­mer­gės spor­to cen­tro dė­ka jau­nie­ji krep­ši­nin­kai gy­ve­no ir tre­ni­ra­vo­si pa­to­gio­je Šven­tu­pės spor­to ba­zė­je. Vyr. tre­ne­rė Ri­ta Troš­kie­nė pa­si­sten­gė, kad moks­lei­viai ne tik su­stip­rė­tų fi­ziš­kai, bet ir gau­tų daug ge­rų emo­ci­jų.

„Daug pa­stan­gų rei­ka­lau­jan­čios tre­ni­ruo­tės sto­vyk­lo­je de­rin­tos su kon­tro­li­nė­mis var­žy­bo­mis bei spor­ti­nė­mis pra­mo­go­mis. Po il­gų tre­ni­ruo­čių jau­nuo­liai mė­ga­vo­si mau­dy­nė­mis Šven­to­jo­je“, – pa­sa­ko­jo S. Te­re­kie­nė. 

Sto­vyk­lo­je or­ga­ni­zuo­ta ir tė­ve­lių die­na. Vy­ko drau­giš­kos vai­kų ir tė­vų krep­ši­nio var­žy­bos, bau­dų me­ti­mo kon­kur­sas. Sto­vyk­los už­da­ry­mo iš­va­ka­rė­se vy­ko tri­taš­kių mė­ty­mo kon­kur­sas, ku­rio nu­ga­lė­to­jai ap­do­va­no­ti spor­ti­nė­mis ap­ran­go­mis. Už­da­ry­mą vai­ni­ka­vo 3 va­lan­dų plau­ki­mas bai­da­rė­mis nuo Šven­tu­pės iki Uk­mer­gės.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *