Mamytes sveikins per televiziją

Šį sek­ma­die­nį LNK te­le­vi­zi­ja ro­dys Mo­ti­nos die­nai skir­tą kon­cer­tą, ku­ria­me da­ly­vau­ja ži­no­mi dai­ni­nin­kai ir su jais dai­nuo­sian­tys dar­že­li­nu­kai. Tarp de­šim­ties ša­lies dar­že­lių gru­pių šven­ti­nė­je pro­gra­mo­je iš­vy­si­me Uk­mer­gės mo­kyk­los-dar­že­lio „Var­pe­lis“ auk­lė­ti­nes.

Tei­sę pa­tek­ti į kon­cer­tą ga­vo ge­riau­siai šiai pro­gai skir­ta­me kon­kur­se pa­si­ro­dę ko­lek­ty­vai. Prieš ke­le­tą mė­ne­sių vie­nos Vil­niaus re­kla­mos agen­tū­ros pa­skelb­ta­me kon­kur­se bu­vo kvie­čia­mi da­ly­vau­ti Lie­tu­vos dar­že­liai. Or­ga­ni­za­to­riai kvie­tė siųs­ti nu­fil­muo­tus svei­ki­ni­mus ma­mai.

04-30-pupsis_-_3_straipsnio_nuotr

Kon­cer­to or­ga­ni­za­to­rių nuotr. Ta­ja ir vie­nas fi­na­li­nio kon­cer­to „Tau, ma­ma“ ve­dė­jų Jur­gis Brūz­ga su „Var­pe­lio“ dai­ni­nin­kė­mis re­pe­ti­ci­jos dar­že­ly­je me­tu.

Su­lauk­ta net 150 kan­di­da­tų, o iš jų iš­rink­ta de­šimt ge­riau­sių­jų, ku­riems su­teik­ta ga­li­my­bė kar­tu su po­pu­lia­riais at­li­kė­jais da­ly­vau­ti kon­cer­te „Tau, ma­ma“. Jį vi­soms ma­my­tėms do­va­no­ja kom­pa­ni­ja „Bio­ve­la“.

Džiu­gi ži­nia apie tai, kad pa­te­ko į fi­na­lą, pa­sie­kė ir „Var­pe­lį“. Kon­kur­so ren­gė­jai įver­ti­no uk­mer­giš­kių pa­teik­tą svei­ki­ni­mą. Fil­muo­to­je me­džia­go­je – ei­lė­raš­čiai ma­mai ir dai­na „Tu ma­no sau­lu­tė“, ku­rią su­dai­na­vo de­šimt 3–7 me­tų mer­gai­čių. Jas pa­ruo­šė įstai­gos mu­zi­kos mo­ky­to­ja Mil­da Na­mi­kie­nė.

Ne­tru­kus į „Var­pe­lį“ at­vy­ko dai­ni­nin­kė Ta­ja – re­pe­tuo­da­mos su ja dai­ną „An­ge­las bal­tas“, ma­žo­sios dai­no­rė­lės ėmė ruoš­tis fi­na­li­niam kon­cer­tui. Šok­ti mer­gai­tes mo­kė cho­re­og­ra­fė iš Kau­no, vė­liau jos va­žia­vo į gar­so įra­šų stu­di­ją Vil­niu­je įra­ši­nė­ti dai­nos. Dar­že­ly­je lan­kė­si fil­ma­vi­mo gru­pė, ku­ri kal­bi­no vai­kus, auk­lė­to­jas ir pa­ren­gė re­por­ta­žą – jis ro­dy­tas per te­le­vi­zi­ją.

Pa­ti Ta­ja mie­lai da­li­jo au­to­gra­fus, pa­sa­ko­jo „var­pe­liu­kams“ apie tai, kaip vai­kys­tė­je svei­kin­da­vo ma­mą. „Įdo­mus su­ta­pi­mas: Vil­niu­je ka­dai­se pa­ti lan­kiau dar­že­lį pa­va­di­ni­mu „Var­pe­lis“. Abu ma­no sū­nūs – to pa­ties Vil­niaus „Var­pe­lio“ auk­lė­ti­niai. Da­bar vyks­tu į Uk­mer­gę su­si­tik­ti ir dai­nuo­ti su „Var­pe­lio“ mer­gai­tė­mis“, – pa­sa­kos ži­no­ma at­li­kė­ja.

Pra­ėju­sį šeš­ta­die­nį „Fo­rum Pa­la­ce“ rū­muo­se vy­ko šven­ti­nio kon­cer­to fil­ma­vi­mas. „Pa­ma­tę sce­ną, pa­si­ju­to­me lyg tik­ro­je pa­sa­kų ka­ra­lys­tė­je“, – apie nuo­sta­biai iš­puoš­tą sa­lę pa­sa­ko­jo M. Na­mi­kie­nė. Uk­mer­giš­kės bu­vo pa­da­bin­tos an­ge­liš­kais kos­tiu­mais, spar­nais. Vi­sas gro­žy­bes ir žvaigž­des, su ku­rio­mis dai­nuo­ja ki­tų dar­že­lių vai­kai, iš­vy­si­me 19.30 val. pra­si­dė­sian­čia­me kon­cer­te per LNK.

 

 

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *