Šiukšles vežė pagal grafiką

Re­dak­ci­jai at­siųs­ta­me laiš­ke uk­mer­giš­kis guo­dė­si dėl ne­iš­vež­tų bui­ti­nių at­lie­kų. „Šiukš­lės iš­ve­ža­mos ne­aiš­kiu gra­fi­ku: vie­ną kar­tą 8 val., ki­tą kar­tą – 15 val. ar­ba vi­sai ne­iš­ve­ža­mos tą die­ną. Da­bar jau ke­lin­ta die­na ne­iš­ve­ža­mos šiukš­lės ša­lia J. Ba­sa­na­vi­čiaus g. 3 na­mo“, – ra­šo­ma laiš­ke.

Šiukšlės

Tei­gia­ma, kad šis kon­tei­ne­ris yra skir­tas 6 dau­gia­bu­čiams na­mams.

UAB „Eko­no­vus“ Vil­niaus re­gio­no va­do­vas El­ma­ras Mi­li­na­vi­čius dėl iš­ve­ži­mų gra­fi­ko pa­ža­dė­jo iš­si­aiš­kin­ti, ta­čiau at­krei­pė dė­me­sį, kad nuo­trau­ko­je aki­vaiz­džiai ma­ty­ti: ne­ma­ža da­lis at­lie­kų ne­pri­ski­ria­mos bui­ti­nėms. To­kių są­var­ty­nas ne­pri­ima.

„Pa­gal tai­syk­les mes tu­ri­me vež­ti dar­bo die­no­mis nuo 7 iki 20 val., o iš­ei­gi­nė­mis die­no­mis nuo 10 iki 17 val., tad skai­ty­to­jo mi­ni­mas lai­kas vi­siš­kai ati­tin­ka rei­ka­la­vi­mus“, – tei­gia re­gio­no va­do­vas.

Pa­sak jo, apie tai, jog šiuo kon­tei­ne­riu nau­do­ja­si ir dau­gia­aukš­čių gy­ven­to­jai, „Eko­no­vus“ ne­tu­ri in­for­ma­ci­jos, ir jei sa­vi­val­dy­bė pa­ruoš aikš­te­lę, pa­sta­tys dau­giau kon­tei­ne­rių.

Va­do­vas pri­mi­nė, kad uk­mer­giš­kiai tu­rė­tų bū­ti la­biau in­for­muo­ja­mi apie bui­ti­nes at­lie­kas, kad ži­no­tų, ką vež­ti į stam­bia­ga­ba­ri­čių aikš­te­lę, o ką ga­li­ma dė­ti į bui­ti­nių at­lie­kų kon­tei­ne­rį. Pa­žei­dė­jų lau­kia di­de­lės bau­dos…

Vė­liau E. Mi­li­na­vi­čius pa­tiks­li­no, kad nuo­trau­ko­je įam­žin­tas kon­tei­ne­ris bu­vo iš­vež­tas pa­gal gra­fi­ką – ant­ra­die­nį, lie­pos 7 d., 15.10 val. Nuo­trau­kos, ma­tyt, da­ry­tos prieš iš­ve­ži­mą, o pa­di­dė­ju­sį kie­kį gal­būt lė­mė gy­ven­to­jų prieš­šven­ti­niai tvar­ky­mo­si dar­bai.

Vil­ma NEMUNAITIENĖ

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *