Atidarys naktinį klubą

„Ukmergės žiniose“ jau skelbėme apie tai, kad uždaromas šalia „Pivonijos“ prekybos centro veikęs naktinis klubas. Tačiau be tokio klubo neliksime. Buvusiojo vietoje Vilniaus gatvėje netrukus įsikurs kitas.

5 straipsnio nuotr.06-08

 

Rajono vartotojų kooperatyvui priklausančias patalpas išsinuomo UAB „Omenas“.

Veiklą Ukmergėje ketinanti pradėti bendrovė „Omenas“ – Panevėžio įmonė. Jos personalo direktorius Karolis Pranka sako, jog išmėginti jų siūlomas naująsias paslaugas ukmergiškiai galės jau rudenį.

Anot jo, šiose patalpose bus įrengtas naktinis klubas. „Tačiau bus ne tik jis. Išsinuomojom visą 1000 kvadratinių metrų pastatą, o klubas užima tik 400. Ten – dar begalė patalpų patalpėlių, todėl numatoma visokių kitokių pramogų – užkandinių ir panašiai“, – pasakojo K. Pranka.

Klubo patalpų būklė, anot jo, patenkinama, tačiau reikia daug ką tvarkyti. Šie darbai – naujųjų nuomininkų rūpestis.

Anksčiau čia veikęs naktinis klubas „M.G.“ duris užvėrė pavasarį. Priežastis – finansinių bei su pastato remontu, priežiūra susijusių įsipareigojimų kooperatyvo įmonei nevykdymas.

„M.G.“ savininkė Nijolė Giedraitienė „Ukmergės žinioms“ yra užsiminusi, jog klubą planuojama uždaryti iki rudens. „Jei viskas laimingai – turėtume tęsti veiklą, tik vieta dar neaiški. Turim nusimatę, bet apie tai dar anksti kalbėti“, – sakė ji.  

Autorė: Vaidotė ŠANTARIENĖ

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *