Policija aiškinasi dėl incidento mokyklos autobuse

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­tas pra­ne­šė apie ne­ei­li­nį in­ci­den­tą mo­kyk­li­nia­me au­to­bu­se. Rug­sė­jo 15 d. į po­li­ci­ją krei­pė­si 47 me­tų uk­mer­giš­kė. Mo­te­ris pra­ne­šė, kad apie 14 val. į na­mus iš mo­kyk­los grį­žęs sū­nus pa­sa­kė, kad jį su­mu­šė mo­kyk­li­nio au­to­bu­so vai­ruo­to­jas.

2014-09-19-2 straipsnio nuotr

 

Pa­sak moks­lei­vio, vy­ras tren­kė jam ke­lis smū­gius kumš­čiu į vei­dą, pa­ė­męs už gal­vos tren­kė ją į mo­kyk­los du­ris ir pra­kir­to ant­akį.

Po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te pra­dė­tas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas dėl fi­zi­nio skaus­mo su­kė­li­mo ar ne­žy­maus svei­ka­tos su­trik­dy­mo.

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to vir­ši­nin­ko Min­dau­go Pet­raus­ko tei­gi­mu, kol  kas bū­tų tik­rai anks­ti teig­ti, kad vai­ruo­to­jas smur­ta­vo prieš vai­ką.

Mi­nė­tas in­ci­den­tas ki­lo vie­no­je  mies­to mo­kyk­lo­je.

Vai­ruo­to­jas sa­vo kal­tę ka­te­go­riš­kai nei­gia ir ma­no, kad pa­aug­lys to­kiu bū­du ga­lė­jo kerš­tau­ti.

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės Švie­ti­mo ir spor­to sky­riaus ve­dė­ja Da­lė Ste­po­na­vi­čie­nė tuo­jau po šio įvy­kio pa­si­ra­šė įsa­ky­mą dėl in­ci­den­to, ki­lu­sio moks­lei­vių pa­vė­žė­ji­mo me­tu, iš­aiš­ki­ni­mo.

Pa­sak ve­dė­jos, sky­riaus spe­cia­lis­tams pa­ves­ta iš­si­aiš­kin­ti, kaip or­ga­ni­zuo­ja­mas mo­ki­nių pa­ve­ži­mas, ar nė­ra ko­kių nors spra­gų, ar ne per di­de­lė at­sa­ko­my­bė ten­ka vai­ruo­to­jui ir ką da­ry­ti, kad pa­na­šios is­to­ri­jos ne­pa­si­kar­to­tų.

Šiuo me­tu moks­lei­vių pa­vė­žė­ji­mą or­ga­ni­zuo­ja 14 ra­jo­no mo­kyk­lų. Jos pa­čios ir įdar­bi­na vai­ruo­to­jus.  

UŽ inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *