Apgavo ir apvogė šimtametę

Į Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­tą krei­pė­si šim­ta­me­tė uk­mer­giš­kė, nu­ken­tė­ju­si nuo ap­si­me­tė­lės. Lap­kri­čio 10 d. apie 10 val. Anykš­čių gat­vė­je gy­ve­nan­ti 103 me­tų se­no­lė bu­vo iš­ėju­si par­si­neš­ti pie­no. Grįž­tant laip­ti­nė­je ją pa­si­ti­ko ne­pa­žįs­ta­ma mo­te­ris, ku­ri pa­si­siū­lė pa­dė­ti pa­neš­ti ne­šu­lį bei sa­kė tu­rin­ti kar­tu ap­tar­ti rei­ka­lus.

2014-11-14-3 straipsnio nuotr

 

Už­ėjus į bu­tą ne­pa­žįs­ta­mo­ji pa­reiš­kė, kad se­no­lė yra per­mo­kė­ju­si 100 li­tų už ko­mu­na­li­nes pa­slau­gas. Ji mo­čiu­tei da­vė 200 li­tų ku­piū­rą ir pa­pra­šė grą­žin­ti 100 li­tų. Šei­mi­nin­kė pa­si­ė­mė iš spin­tos pi­ni­gi­nę, pa­da­vė vieš­niai 100 li­tų. Tuo­met ši dar pa­pra­šė as­mens pa­so. Kol se­nu­tė ieš­ko­jo, mo­te­ris, pa­sa­kiu­si, kad tuoj su­grįš, iš­ėjo. Se­no­lė ne­tru­kus pa­si­ge­do pi­ni­gi­nės, ku­rio­je bu­vo 3550 li­tų.

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to at­sto­vė spau­dai As­ta Kro­ger­tie­nė in­for­ma­vo, kad dėl va­gys­tės at­lie­ka­mas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas. Šie­met tai – an­tra pa­na­šaus po­bū­džio va­gys­tė, įvyk­dy­ta mū­sų ra­jo­ne.

Po­li­ci­ja pra­šo gy­ven­to­jų, ypač kai­my­nų, pa­gal­bos. Jei­gu tu­ri­te apie šį įvy­kį ži­nių ar lap­kri­čio 10 d. ry­tą Anykš­čių gat­vė­je ma­tė­te įtar­ti­ną mo­te­rį, pra­šo­ma ne­del­siant skam­bin­ti į po­li­ci­ją te­le­fo­nu 60417 ar­ba mo­bi­liuo­ju te­le­fo­nu 8 686 49887 Kri­mi­na­li­nės po­li­ci­jos sky­riaus vir­ši­nin­kei In­gai Ma­li­naus­kie­nei.

Bet ko­kia su­teik­ta in­for­ma­ci­ja ga­li bū­ti nau­din­ga ty­ri­mui.

UŽ inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *