Kviečiame siūlyti idėjas Miesto šventei

Autorius Ukmergės žinios

Šven­tės or­ga­ni­za­vi­mo dar­bo gru­pė, ku­riai va­do­vau­ja sa­vi­val­dy­bės me­ro pa­va­duo­to­jas Ro­lan­das Ja­nic­kas, kvie­čia uk­mer­gie­čius da­ly­vau­ti ren­giant šven­tės pro­gra­mą. Uk­mer­gės mies­to šven­tės pa­grin­di­niai ren­gi­niai vyks ge­gu­žės 30–31 die­no­mis.

2014-04-11-1 straipsnio nuots

 

Ši šven­tė, kaip ir dau­ge­lis šie­met vyks­tan­čių ren­gi­nių, de­di­kuo­ta tar­pu­ka­rio Lie­tu­vos lai­ko­tar­piui ir skir­ta mū­sų kraš­tie­čio Pre­zi­den­to An­ta­no Sme­to­nos 140 me­tų ju­bi­lie­jui.

Kas­met mies­tas su­lau­kia ne tik gau­sos da­ly­vių, žiū­ro­vų, bet ir už­sie­nio vals­ty­bių de­le­ga­ci­jų, to­dėl no­ri­si jiems pa­ro­dy­ti tai, kuo di­džiuo­ja­si Uk­mer­gės kraš­tas.

Pra­dė­tas reng­ti šven­tės sce­na­ri­jaus pro­jek­tas, į ku­rį no­rė­tu­me įtrauk­ti kuo dau­giau įvai­rių gru­pių uk­mer­giš­kių pa­siū­ly­mų. Juos įgy­ven­di­nus šven­tė tap­tų įsi­min­ti­na ir sma­gi, jo­je at­si­spin­dė­tų šū­kio „Šven­tiš­kos spa­ci­ros uk­mer­gie­tiš­kai!“ dva­sia.

Šven­tės or­ga­ni­za­vi­mo dar­bo gru­pė krei­pia­si į vi­sus Uk­mer­gei ne­abe­jin­gus žmo­nes, no­rin­čius švęs­ti sma­giai ir iš­ra­din­gai, tu­rin­čius pui­kių idė­jų.

Jū­sų pa­siū­ly­mai ga­lė­tų pa­pil­dy­ti ren­gi­nius. Siū­ly­da­mi idė­jas, ku­rioms rei­kia di­de­lių fi­nan­si­nių ar or­ga­ni­za­ci­nių iš­tek­lių, pa­siū­ly­ki­te ir tu­ri­mus bei ga­li­mus fi­nan­sa­vi­mo šal­ti­nius, or­ga­ni­za­vi­mo ga­li­my­bes.

Kvie­čia­me iki ba­lan­džio 25 die­nos sa­vo idė­jas ir pa­siū­ly­mus siųs­ti Kul­tū­ros ir vie­šų­jų ry­šių sky­riui, el. paš­tu l.ge­ruls­kie­ne@uk­mer­ge.lt ar­ba ad­re­su Kęs­tu­čio a. 3, LT-20114, Uk­mer­gė, su nuo­ro­da „Pa­siū­ly­mai 2014 m. mies­to šven­tei „Šven­tiš­kos spa­ci­ros uk­mer­gie­tiš­kai!“.

Kur­ki­me ir švęs­ki­me Mies­to šven­tę kar­tu!

Uk­mer­gės ra­jo­no sa­vi­val­dy­bės ad­mi­nist­ra­ci­jos Kul­tū­ros ir vie­šų­jų ry­šių sky­rius.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *