Suniokoto turto niekam nereikia

Net šiais lai­kais at­si­ran­da tur­to, ku­rio nie­kam ne­rei­kia. Dėl prie „Pi­vo­ni­jos“ pre­ky­bos cen­tro beveik savaitę be­si­vo­lio­jan­čio su­lanks­ty­to tak­so­fo­no nie­kas gal­vos ne­su­ka. Mies­te sto­vin­čių tak­so­fo­nų kra­to­si su te­le­ko­mu­ni­ka­ci­jo­mis su­si­ju­sios įmo­nės.

 

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

09-24-1_straipsnio_nuotr

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Uk­mer­gė­je esa­ma tūks­tan­čius kai­nuo­jan­čio tur­to, ku­rio nie­kam ne­rei­kia.

Pi­vo­ni­jos mik­ro­ra­jo­no gy­ven­to­jus pa­pik­ti­no van­da­lų el­ge­sys. Chu­li­ga­nams už­kliu­vo prie pre­ky­bos cen­tro „Pi­vo­ni­ja“ sto­vin­ti te­le­fo­no bū­de­lė. Ap­vers­tas, nu­trau­ky­tais lai­dais tak­so­fo­nas nuo savaitės pradžios vo­lio­jo­si ant ša­li­gat­vio.

Ak­ci­nės ben­dro­vės TEO LT Uk­mer­gės gru­pės va­do­vas Hu­ber­tas Ži­žys pa­ti­ki­no, kad su tak­so­fo­nais jie ne­tu­ri nie­ko ben­dro. Jis pa­aiš­ki­no, kad vi­sus tak­so­fo­nus Uk­mer­gės mies­te eks­plo­a­tuo­ja bei pri­žiū­ri ak­ci­nė ben­dro­vė „Ci­ty ser­vi­se“. „Net ne­ga­liu pa­sa­ky­ti, kiek tų tak­so­fo­nų Uk­mer­gė­je yra. Tai jų nuo­sa­vy­bė, ne­no­riu nie­ko ko­men­tuo­ti apie sve­ti­mą tur­tą“, – kal­bė­jo jis.

AB „Ci­ty ser­vi­se“ at­sto­vas ry­šiams su vi­suo­me­ne Vi­lius Mac­ko­nis taip pat šio tur­to iš­si­gy­nė. „Mū­sų įmo­nė tik eks­plo­a­tuo­ja juos. Tak­so­fo­nai pri­klau­so TEO LT“, – tvir­ti­no jis. Įmo­nės at­sto­vas taip pat ne­ga­lė­jo pa­sa­ky­ti, kiek tak­so­fo­nų jie pri­žiū­ri Uk­mer­gė­je bei kaip daž­nai juos lau­žo chu­li­ga­nai.

Ki­lus abe­jo­nėms, kad tak­so­fo­no sa­vi­nin­ko pa­ieš­ko­se pa­si­kly­do­me pa­tys, krei­pė­mės į po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to dar­buo­to­jus. Be­ne bus kas nors dėl sa­vo nu­nio­ko­to tur­to į juos krei­pę­sis.

Uk­mer­gės ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to at­sto­vė spau­dai As­ta Kro­ger­tie­nė pa­ti­ki­no, kad dėl nu­nio­ko­to tak­so­fo­no į po­li­ci­ją iki šiol taip nie­kas ir ne­si­krei­pė. Be­šei­mi­nin­kio ob­jek­to ne­pa­si­ge­do nie­kas.

Uk­mer­gės mies­to se­niū­nas Sta­sys Jac­kū­nas sa­ko jau prieš ke­le­tą die­nų pa­ste­bė­jęs prie par­duo­tu­vės nu­vers­tą ir su­lanks­ty­tą te­le­fo­no bū­de­lę. Jis pa­ti­ki­no ne­tu­rįs tei­sės kur nors iš­vež­ti lau­žu vir­tu­sio tak­so­fo­nu. „Ne­ga­liu nė na­gų pri­kiš­ti prie se­niū­ni­jai ne­pri­klau­san­čio tur­to. Pas­kui dar ap­kal­tins, kad gvie­šiuo­si sve­ti­mo ge­ro“, – kal­bė­jo jis.

Se­niū­nas pa­ti­ki­no taip pat pra­dė­jęs tak­so­fo­nų šei­mi­nin­ko pa­ieš­ką ir pa­ža­dė­jo trūks plyš juos su­ras­ti.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *