Skau­di ava­ri­ja Vait­kuš­ky­je

 

Šeš­ta­die­nį skau­di ava­ri­ja įvy­ko Vait­kuš­ky­je. Su­si­dū­rus trims au­to­mo­bi­liams vie­nas žmo­gus žu­vo, o dar du pa­ty­rė trau­mas. Ne­lai­mė įvy­ko vi­dur­die­nį.

Link Vil­niaus Vait­kuš­kio kal­no įkal­ne va­žia­vęs uk­mer­giš­kis M. P., vai­ruo­da­mas au­to­mo­bi­lį „Mer­ce­des Benz S55“, ne­su­val­dė jo, iš­va­žia­vo į prieš­prie­ši­nę eis­mo juos­tą ir rė­žė­si į vil­nie­čio G. Č. vai­ruo­ja­mą „Au­di 80“.

 

 

Iš au­to­mo­bi­lio li­ko tik me­ta­lo krū­va.
Daivos Zimblienės nuotr.







Po su­si­dū­ri­mo „mer­se­de­sas“ iš­lė­kė į orą ir ver­tė­si. „Au­di 80“ at­si­dū­rė ša­li­ke­lės grio­vy­je. Pas­kui jį au­to­mo­bi­liu „Su­ba­ru Out­back“ va­žia­vęs vil­nie­tis 43 me­tų V. K. kliu­dė „Au­di 80“ ir taip pat nu­rie­dė­jo į grio­vį.

La­bai sun­kias trau­mas pa­ty­rė „Au­di 80“ vai­ruo­to­jas 46 me­tų G. Č. Jam lū­žo kau­ko­lės kau­lai, stu­bu­ras, pra­si­dė­jo vi­di­nis krau­ja­vi­mas. Grei­to­sios pa­gal­bos au­to­mo­bi­liu žmo­gus bu­vo sku­biai nu­ga­ben­tas į li­go­ni­nę. De­ja, jo gy­vy­bės me­di­kams iš­gel­bė­ti ne­pa­vy­ko. Po ke­tu­rių va­lan­dų re­a­ni­ma­ci­jos sky­riu­je vy­ras mi­rė. Kar­tu va­žia­vu­si jo žmo­na A. Č. pa­ty­rė gal­vos, ran­kos, ko­jos trau­mas. Iš Uk­mer­gės li­go­ni­nės ji per­vež­ta į Vil­niaus mies­to Grei­to­sios pa­gal­bos li­go­ni­nę.

„Mer­ce­des Benz S55“ vai­ruo­to­ją uk­mer­giš­kį ver­sli­nin­ką 46 me­tų M. P. nuo rim­tų su­ža­lo­ji­mų iš­gel­bė­jo oro pa­gal­vės. Dėl stu­bu­ro trau­mos uk­mer­giš­kis pa­gul­dy­tas į li­go­ni­nės trau­ma­to­lo­gi­jos sky­rių.

Au­to­mo­bi­lio „Su­ba­ru Out­back“ vai­ruo­to­jas V. K. eis­mo įvy­kio me­tu ne­nu­ken­tė­jo, jis bu­vo blai­vus. Ki­tiems eis­mo įvy­ky­je da­ly­va­vu­siems vai­ruo­to­jams blai­vu­mui nu­sta­ty­ti pa­im­ti krau­jo mė­gi­niai.

Šios ava­ri­jos ap­lin­ky­bes ti­ria po­li­ci­jos pa­rei­gū­nai. Jie tu­rės at­sa­ky­ti į pa­grin­di­nį klau­si­mą – kas kal­tas dėl už­ge­su­sios žmo­gaus gy­vy­bės ir su­mai­to­tų trans­por­to prie­mo­nių.

„U. ž.“ in­form.
 
 

 

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *