Seniūnijos gyventojams – nemokamas masažas

Šešuo­lių se­niū­ni­jos gy­ven­to­jams, no­rin­tiems pa­si­da­ry­ti nu­ga­ros, juos­mens ar ko­jų ma­sa­žą, va­žiuo­ti į mies­tą ne­be­rei­kia. Įsi­gi­jus tam skir­tą įran­gą, se­niū­ni­jo­je pra­dė­ta teik­ti nau­ja pa­slau­ga – ma­sa­žas.

 

Li­gi­ta JUODVALKIENĖ

 

05-18-4_straipsnio_1_nuotr

Ge­di­mi­no Ne­mu­nai­čio nuotr. Masažais rūpinasi socialinė darbuotoja Daiva Savickaitė.

Še­šuo­lių se­niū­nas Jo­nas Dik­čius sa­ko, kad šiuo me­tu ma­sa­žo įran­ga yra Liau­šiuo­se. Į se­niū­ni­ją at­ei­na ma­sa­žą pa­si­da­ry­ti no­rin­tys gy­ven­to­jai. Įsi­gy­ti ma­sa­žuok­liai yra leng­vi, kom­pak­tiš­ki, juos pa­pras­ta trans­por­tuo­ti. Tai­gi se­niū­ni­jos dar­buo­to­jai tu­ri su­da­rę gra­fi­ką, pa­gal ku­rį ma­sa­žo kė­des da­li­na­si su Še­šuo­lių mies­te­lio ir ap­lin­ki­nių kai­mų gy­ven­to­jais.

Ši pa­slau­ga at­lie­ka­ma ne­mo­ka­mai. Ko­ky­biš­ka če­kų ga­my­bos įran­ga kai­na­vo 1600 li­tų. Kom­plek­tą su­da­ro nu­ga­ros, nu­ga­ros ir kak­lo bei pė­dų ir blauz­dų ma­sa­žui skir­ti prie­tai­sai.

Anot se­niū­no, be rė­mė­jų pa­gal­bos to­kios įran­gos tik­rai ne­bū­tų įsi­gi­ję. Ją nu­pir­ko ir se­niū­ni­jai pa­do­va­no­jo UAB „Žar­ga“ va­do­vas Arū­nas Mi­se­vi­čius. Ši ne­to­lie­se įsi­kū­ru­si me­die­nos ap­dir­bi­mo įmo­nė – nuo­la­ti­nė se­niū­ni­jos rė­mė­ja.

„Ma­nau, kad la­bai pa­to­gu, kai čia pat vie­to­je ga­li ma­sa­žą pa­si­da­ry­ti. Ne­rei­kia kiek­vie­ną kar­tą va­ži­nė­ti į Uk­mer­gę, gy­dy­to­jui ma­sa­žą re­ko­men­da­vus. At­ei­na sun­ku­mą nu­ga­ro­je ar ko­jo­se pa­ju­tę žmo­nės ir džiau­gia­si, kad jiems pa­leng­vė­ja“, – pa­sa­ko­ja se­niū­nas.

 

05-18-4_straipsnio_2_nuotr

Šešuolių seniūnas Jonas Dikčius džiaugiasi rėmėjų pagalba.


Re­ko­men­duo­ja­ma skau­da­mą vie­tą ma­sa­žuo­ti 10–15 mi­nu­čių. Anot pa­šne­ko­vo, šie prie­tai­sai eko­no­miš­ki – elek­tros ener­gi­jos su­nau­do­ja ne­daug.

Šiuo me­tu ma­sa­žuo­tis nu­ga­ros, kak­lo ar ko­jų at­ei­na Liau­šių gy­ven­to­jai. Se­niū­ni­jos so­cia­li­nė dar­buo­to­ja Dai­va Sa­vic­kai­tė sa­ko, kad kas­dien su­lau­kia­ma 7–8 lan­ky­to­jų. „Liau­šiuo­se ma­sa­žą la­biau mėgs­ta mo­te­rys, o Še­šuo­liuo­se su­lauk­da­vo­me dau­giau vy­rų“, – pa­sa­ko­ja ji.

Se­niū­ni­jos dar­buo­to­jai ke­ti­na įsi­gy­ta ma­sa­žo įran­ga da­lin­tis – ją jau pa­gei­da­vo pa­si­sko­lin­ti „Ši­lo“ vi­du­ri­nės mo­kyk­los Še­šuo­lių sky­riaus pe­da­go­gai.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *