Kol keitė ratą, apvogė automobilį

Pa­ste­bi­ma nau­ja nu­si­kal­ti­mų rū­šis – ap­va­gia­mi pra­dur­tus au­to­mo­bi­lių ra­tus kei­čian­tys vai­ruo­to­jai.

Au­to­mo­bi­liu FIAT DOBLO iš Kau­no va­žia­vęs T. S. gruo­džio 11 d. bu­vo su­sto­jęs mies­to pa­kraš­ty­je esan­čio­je sta­ty­bi­nių pre­kių par­duo­tu­vė­je. Apie 15 val. iš­va­žia­vęs iš mies­to ne­to­li Duks­ty­nos ka­pi­nių vai­ruo­to­jas pa­ju­to, kad tuš­čia vie­na au­to­mo­bi­lio pa­dan­ga.

Kau­nie­tis, sku­bė­jęs pa­si­keis­ti pra­dur­tą ra­tą, sa­vo ran­ki­nę su įvai­riais do­ku­men­tais pa­li­ko ant prie­ki­nės ke­lei­vio sė­dy­nės. Bai­gęs dar­bą T. S. pa­si­ge­do ir ran­ki­nės, ku­rio­je bu­vo 3536 li­tai, ir mo­bi­lio­jo ry­šio te­le­fo­no.

Ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­te dėl va­gys­tės at­lie­ka­mas iki­teis­mi­nis ty­ri­mas. Tai jau ne pir­mas pa­na­šus at­ve­jis ra­jo­ne.

Pa­na­šios va­gys­tės ša­ly­je bu­vo daž­nos prieš ke­le­tą me­tų. Va­gys pra­du­ria ra­tą, o pas­kui se­ka sa­vo au­ką. Jiems už­ten­ka vos ke­lių mi­nu­čių iš ne­už­ra­kin­to au­to­mo­bi­lio sa­lo­no pa­grob­ti ran­ki­nę su do­ku­men­tais ir pi­ni­gais.

Po­li­ci­ja vai­ruo­to­jams pa­ta­ria bū­ti itin ati­diems.

PK inf.

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *