Incidentas „Versmės“ trasoje

Sa­vait­ga­lį Uk­mer­gės „Ver­smės“ tra­so­je vy­ko Lie­tu­vos ir Len­ki­jos au­to­mo­bi­lių ra­li–kro­so čem­pio­na­to III eta­pas., Šiau­rės Eu­ro­pos zo­nos ša­lių ra­li–k­ro­so čem­pio­na­to IV eta­pas bei kros­kar­tų ra­li–k­ro­so var­žy­bos „Ver­smė 2012“.

Po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to at­sto­vė spau­dai As­ta Kro­ger­tie­nė in­for­ma­vo, kad sek­ma­die­nį var­žy­bų me­tu įvy­ko spor­ti­nis in­ci­den­tas. Lenk­ty­niau­jant dviem au­to­mo­bi­liams bei va­žiuo­jant to­ly­giai įvy­ko spor­ti­nis kon­tak­tas tarp „Hon­da Ci­vic“ ir „La­da VAZ 2108“.

„Ži­gu­li“ mar­kės au­to­mo­bi­lis ta­po ne­val­do­mas ir pra­mu­šęs ap­sau­gi­nius ati­tva­rus skrie­jo tie­siai į bokš­te­lį, ku­ria­me sė­dė­jo tei­sė­jai. Pa­ma­tę į juos skrie­jan­tį au­to­mo­bi­lį, maž­daug 1,5 m aukš­ty­je bu­vę vy­ras ir mo­te­ris šo­ko že­myn. Vy­riš­kiui lū­žo ko­ja, o mo­te­riai su­muš­ta ko­ja ir nu­ga­ra.

Į įvy­kio vie­tą bu­vo nu­vy­kę po­li­ci­jos pa­rei­gū­nai. Iš­si­aiš­ki­nus įvy­kio ap­lin­ky­bes at­si­sa­ky­ta pra­dė­ti iki­teis­mi­nį ty­ri­mą.

UŽ inf.

 

Dalintis
Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *